joi, 30 aprilie 2009

În 2040

joi, 30 aprilie 2009
Aşa se presupune că vor arăta vedetele de azi, pe care toată lumea le invidiază, le admiră, le visează şi le copiază, în anul de graţie 2040. Se presupune pentru că pe parcursul procesului de îmbătrânire intervine un mic factor adjuvant numit Botox care dă toate presupunerile peste cap şi induce lumea în eroare sau oroare?!?
Astfel, în 2040 o să avem un Justin Timberlake care va arăta ca un fermier sudist din SUA care fugăreşte vite toată ziua.
Nicole Kidman va arăta ca o vrăjitoare (că tot a jucat ea un asemena rol prin '98 - vezi Practical Magic). Partea bună e că n-o să-şi mai bată capul cu ce costum să îmbrace de Halloween.
Paris Hilton nu va arăta cu mult mai rău decât în prezent. Jude Law cred că va mai avea şanse să impresioneze vreo 2-3 dame cu vedere mai slabă. Angelina Jolie mi separe că iese şi de data asta învingătoare. Va arăta prezentabil. Cine are material, are.






P.S: Click pe poze pentru a le vedea mărite.













5 comentarii:

Marco spunea...

Uf Doamne, bine că nu sunt vedetă!

Leegeea spunea...

Totusi cel mai bine se conserva Jude Law...:)

Leegeea spunea...

App stiu ca ti-am mai zis dar acuma zic sa vaza tot norodu' ... e foarte tare blogu' tau ... mai tare ca al celei whose name must not be said ...ashea sa moara tozti dushmanii fara numar, fara numar :))))

Di spunea...

@Leegeea:Se stie, nambăr uoan.

Unknown spunea...

Pfftiu!....foarte urate fotografii!Dar iti dai seama k la banii lor,vedetele vor tine mortis sa se pastreze cat mai in forma....mai ales paris hilton sau angelina jolie...

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket