vineri, 29 mai 2009

Sărbătoarea vecinilor

vineri, 29 mai 2009
Am dat întreg conţinutul articolului de gol prin titlu, dar asta e, n-am avut idei mai strălucite.
Şi cum ziceam a fost sărbătoarea vecinilor pe 26 mai, mă rog o microsărbătoare care s-a desfăşurat la nivel local şi foarte, adică pe scara blocului fiecăruia sau după blocurile gri, după posibilităţi. Sărbătoare care a pornit de la o idee a unui românaş aciuat prin Franţa şi care a fost răspândită şi la noi de către primărie prin afişe cu oameni veseli care fac schimb de mâncare.
Menirea acestei petreceri spontane a fost să-i determine pe vecini să socializeze şi să înlesnească detectarea responsabililor din bloc cu găuritu' pereţilor duminică dimineaţa la 7, a maneliştilor de serviciu din tura de noapte, a nehotărâţilor care îşi renovează în permanenţă coliba, să se cunoască între ei şi să ştie dacă să bată în tavan sau în parchet la următoarea tulburare fonică.
Habar n-am cum şi cât au reacţionat oamenii de aici din sat la iniţiativă în general, dar în particular o scară de vecini veseli s-a mobilizat foarte bine şi s-au sărbătorit unii pe alţii cu o căpşună, o măslină, un ceva care îi încurca în frigideru' personal.

Poze












4 comentarii:

Leegeea spunea...

Fain...romanashu' nost stie intotdeauna sa gaseasca un motiv de a mai petrece otzara...o berica ...un mic si kefu' e gata...<:-P

Marco spunea...

Sărbătoarea asta e un nou pretext pentru mâncat, băut şi bârfit.
Îmi pare rău că am ratat-o. :D

D. spunea...

N-am mai auzit de aceasta sarbatoare..:-?

Vecini la bloc spunea...

si la mine la bloc s-a organizat sarbatoarea vecinilor ( care a avut succes )..................bucuria mare este ca s-a reusit neimplicarea politicului ca in alte parti, unde chiar au cotizat pentru reusita.

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket