joi, 7 mai 2009

Soluţia, ca muză

joi, 7 mai 2009
Din plictiseală şi creativitate, care ar fi bine să fie sesizată şi cultivată (creativitatea, zic), a ieşit filmuleţul de mai jos, home-made, sau mai pe româneşte, făcut în casă. Da, ştiu că e de-a-ndoaselea, dar măcar aşa se potriveşte cu tema abordată/parodiată.

Protagonistu', ăsta micu', nu-l nominalizez, că încă îşi mai alege numele de scenă şi nu vreau să-i dau planurile peste cap, are ceva lăudabil şi admirabil în el care se răsfrânge pe mai multe planuri. Dintre toate însă, asta cu actoria/bufoneria/imitatul/animatul o face cel mai bine. Ce mai, e artist! Sper să se ţină de chestia asta şi ea de el că fac echipă bună. Enjoy!


8 comentarii:

Anonim spunea...

Hmm, îmi pare cunoscut papagalu' ăsta de undeva...

Complice spunea...

Multumesc pentru compliment dar nu trebuia este destul de greu sa imiti pe cineva,va rog punetiva in postura mea si sa-mi spuneti cum ie.O sa vreau sa au mai multe comentari despre mine.Va multumesc.

Anonim spunea...

Multumesc pentru compliment dar este foarte greu sa te pui in postura unor "nebuni".Vreau mai multe comentari despre mine.Multumesc.

Botezatorul spunea...

Se pare că papagalul se dă anonim. Hai să-i zicem Taco-Taco!

Botezătorul spunea...

Am glumit. Fără supărare puştiule. Eşti talentat. Mai aşteptăm şi alte clipuri.

Unknown spunea...

varianta masculina a prezentatoarei de pe la concursurile interactive:))

Leegeea spunea...

Deci ii prevad o cariera de succes in divertisment la asta micu' ... ma ofer sa il impresariez =))

D. spunea...

:))...Interesant .Desi am urmarit doar primele secunde.Caci ma plictisesc repede.Si nici nu aveamboxele pornite.Dar nu conteaza!

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket