duminică, 13 septembrie 2009

Ai terminat?

duminică, 13 septembrie 2009
Ştiu c-am zis că nu vă zic pe unde am fost şi ce-am făptuit/pătimit, daaar ceva mă sâcâie totuşi. Da' de fapt nu tre să vă zic eu vouă c-am asistat la faza ce urmează a fi relatată/comentată în perioada cât am fost plecată. Nici nu, s-a întâmplat în alt timp. Sigur că da.
Buuun. Cum stătea subsemnata la taclale într-un magazin intră o don'şoară. Cum mi-am dat seama că era don'şoară? Păi, avea pantalonaşi albi, cu talie joasă, cu şunculiţa acumulată de Paşti revărsându-se peste curea, poşetuţă pe încheietură. Ce mai, don'şoară în toată regula. Era însoţită şi de o doamnă ce arată a mama ei pentru că îi ţinea isonul şi de încă un gigel care a avut rol fără replică, figurant. Cumpără ei una-alta, că zisei că eram într-un magazin şi ajung şi la alimentul de bază al cretinului, adică creştinului român, pita a de toate zilele. La care începe sirena, "Pfoa, da eu nu mănânc pâine din aia, deci nu mănââââââânc, n-auzi!!!" Urmează întrebarea firească " Da' de ce?" " Păi, pen' că e prea mare şi nu mănânc, na!" Deci, hahahaha. Hahaha, vreo 10 minute cât a tot zis ea că nu mănâncă pâine d-aia mare. Puteai s-o tai fată, pâinea, zic. Da' probabil nu ştiai cum. Săraca, s-o fi gândit că cu cât e mai mare pâinea cu atât are mai multe calorii şi se îneacă.
Ce-am vrut să spun cu asta e, normal, că m-am săturat de toate fetişcanele astea care se poartă de parcă ar fi născute la palat, care vezi Doamne nu pot mânca pâine de nu ştiu care fel, dar care pe de altă parte fac compromisuri în tot felul de alte direcţii tâmpite. Fete care habar n-au ce sunt alea bune maniere şi cu atât mai puţin cum trebuie ele puse în practică, dar care se cred nepreţuite, de neînlocuit, de neatins, de o inteligenţă superioară celorlalţi muritori care bineînţeles le justifică ieşirile şi pretenţiile de dive.
În concluzie, fetele mele, reveniţi-vă odată! Că habar n-aveţi pe ce lume sunteţi, mai coborâţi din norii ăia unde aveţi statutul de megadive, extravaloroase, hiperinvidiate care în închipuirea voastră vă conferă dreptul de-a lua peste picior pe oricine şi de-a vă da drumul la sirenă oriunde fără nici o jenă. Şi dacă mă mai enervaţi o dată, vă bat mă! Aşa ca să încheiem într-o notă civilizată :)

4 comentarii:

Unknown spunea...

că bine le zici Di!.Asa este.Se abţin la pâine,dulciuri,alimente grase,când ele de fapt se îndoapă cu fast-food-uri cât e ziua de mare.

D. spunea...

Eu numesc toate aceste actiuni ...FITE! Si ele sunt niste fitoase draga, ca vezi bine ..ele au si pot si sunt!

Ionny spunea...

Deci:
1.DiDi are dreptate...Eu le numesc pe fetele astea BASINI DE BUCURESTI, pt ca altfel nu le poti numi :|
2.Si RoxX are dreptate...Ele cred ca vor slabi (sau isi vor mentine silueta) daca cumpara paine, dulciuri bla bla bla, cat de fapt, baga fast-food-uri si halcane dimineata, la pranz si seara.


P.s.: halca= bucata imensa de friptura.

zmeurică0112 spunea...

mai fata.. eo te credeam altfel.. aveam pretentii de la tine ;)) si tu ce faci? stai sa asculti in gura la toate fufele? :)):)) ce naiba... lasa-i pe don juan-ii lor sa le suporte arfele si figurile.. si stai linistita ;) ca nu se merita sa dai atentie la asemenea "chestiuni"

si totusi.. articolu e super.. imi place tonu cu care a fost scris :))=))

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket