duminică, 27 martie 2011

Music Lounge

duminică, 27 martie 2011
Ce la indemana mi-e rubrica asta. Chiar imi da impresia ca sunt activa pe blog :)). In fine, azi va aduc o piesa asa groovy, funky. Foarte faina, pana la urma. Si cica-i facuta de romani, da' nu mai ziceti nimanui. Ca sunt undercover, isi zic Cuantune.

duminică, 20 martie 2011

Music Lounge

duminică, 20 martie 2011
Prima oară s-a auzit la noi cu piesa Mirrors. Dar, mai are şi alte melodii interesante. Cum ar fi asta. Şi vorbim aici de Natalia Kills, să fie clar :))

duminică, 13 martie 2011

Music Lounge

duminică, 13 martie 2011
  Astăzi ne întoarcem back in the day şi o ardem old school.

joi, 10 martie 2011

Sezonul reducerilor

joi, 10 martie 2011
Zic să vă orientaţi mai mult spre un plus de obraz data viitoare când mai faceţi supercampanii din astea, de nerefuzat. Despre ce vorbesc? Despre oferta secolului! 53 de lei în loc de 40 :)). Mă gândesc serios să profit de ea, având în vedere că economisesc 13 lei. Pe criza asta...

duminică, 6 martie 2011

Music Lounge

duminică, 6 martie 2011
Bruno Mars rămâne pentru mine, revelaţia anului 2010. Şi îşi confirmă statutul cu fiecare piesă scoasă. Vedeţi şi voi despre ce vorbesc.

marți, 1 martie 2011

Martie, 1

marți, 1 martie 2011
Cum azi e 1 Martie, mi-am adus aminte de-o întâmplare legată de data asta. Anul trecut de 1 Martie era frumos, cald şi bine şi încă mai dădeam pe la şcoală. Unde am avut parte, la prima oră, de-o surpriză ridicătoare de sprâncene. Un domn prof. s-a înfiinţat în sala de clasă c-o pungă de-un leu plină ochi cu mărţişoare. Ştiu că deja vă gândiţi 'Vai, dar ce drăguţ!'. Poate, dar a încetat să mai fie drăguţ în momentu' în care a desfăcut nodul pungii şi ne-a pus să venim pe rând la catedră şi să extragem câte-unul, un mărţişor. Ca la tombolă. Gen, hai luaţi d-acilişa, lesser people, cu ocazia mărinimiei mele. Da, ştiu gestul contează. Şi a fost un gest naşpa.
Cum dar din dar se face, luaţi şi voi, d-acilişa, de pe blogu' meu un bucheţel de flori şi fericiţi-vă cu ocazia lu' 1 Martie. La Mulţi Ani şi toate bune!

 
Design by Pocket