marți, 18 decembrie 2012

Blogmas - ziua 15: cărţi

marți, 18 decembrie 2012
Dacă ieri am pomenit despre modalităţi nepotrivite de a petrece ziua, azi vreau să scriu despre cum ne putem petrece timpul în mod util. Aşa că, vă recomand o carte. De citit. Lucru pe care nu cred că l-am mai făcut până acum pe blog.
Cartea se numeşte Fiicele doctorului March (Little Women - în original) şi e scrisă de Louisa May Alcott. E o carte despre prietenie, bunătate, toleranţă şi alte lucruri frumoase. Numai bună de citit în perioada asta a anului.
Voi ce recomandări îmi faceţi în materie de cărţi?

2 comentarii:

Unknown spunea...

iti recomand cartea "Vraciul-Profesorul Wilczur". Este scrisa de un autor polonez si e destul de groasa dar este absolut SUPERBA! Se citeste foarte usor si intriga te va captura de-ndata. S-a facut si un film, foarte bine realizat si in concordanta cu romanul in proportie de 60-70%... Mai multe nu dezvalui pentru a nu strica surpriza :) Sa imi spui daca stii cartea si, daca te apuci sa o citesti, daca ti-a placut.

Di spunea...

Roxx, am citit cartea si e, intr-adevar, o lectura placuta. Povestea e buna, te tine cu sufletul la gura. A fost genul ala de carte pe care, pe de-o parte, n-as mai fi lasat-o din mana dar, pe de alta parte, incercam sa "trag" de ea cat mai mult :)) .

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket