duminică, 28 octombrie 2012

Music Lounge

duminică, 28 octombrie 2012
Noul single al lui Bruno Mars...

marți, 23 octombrie 2012

Ce chestie!

marți, 23 octombrie 2012
Aseară navigam eu pe Internetz şi din click în click am ajuns să citesc o postare a cuiva, de prin 2010, în care respectivul menţiona că piesa lui preferată din ultimul timp e On the Radio a lui Jennifer Lopez. Melodie pe care eu n-o cunoşteam, drept pentru care m-am întrebat: "Hmmm, oare cum o fi sunând piesa asta? Că eu n-am auzit-o niciodată." Daar, n-am stat să mă întreb prea mult, că m-am luat cu altele şi am uitat de curiozitatea asta a mea.
Mai târziu în aceeaşi seară, dau drumul la radio şi ghiciţi ce piesă se auzea? On the Radio a lui Jennifer Lopez. O piesă pe care până atunci n-am mai auzit-o niciodată difuzată la radio şi probabil că n-o s-o mai aud prea curând.
Ce ţi-e şi cu coincidenţele astea, dom'le!
Asta e piesa cu pricina.

duminică, 21 octombrie 2012

Music Lounge

duminică, 21 octombrie 2012
Oricât de stupidă e piesa asta, mie-mi place :)).
Am găsit şi o versiune cover, care face piesa să sune altfel...

vineri, 19 octombrie 2012

Hai, că nu durează mult!

vineri, 19 octombrie 2012
Îi mai ţineţi minte pe amicii de care vă vorbeam în articolul ăsta? Ei bine, astăzi, după aproape 8 luni, se pare că li s-a făcut dor de mine şi m-au sunat iar.
N-am mai recunoscut numărul după atâta timp, aşa că am răspuns neştiind la ce să mă aştept să aud. N-am stat mult în suspans, pentru că: "BunăziuaNumelemeuesteicsuleascadelafirmaEurodatamanagementşirealizezunsondajdeopiniecuprivirelatelefoniamobilăDureazădoartreiminutesuntetţiamabilăsărăspundeţi?
Aşa mi-a turuit fătuca de la celălalt capăt al firului, de zici că era contracronometru sau c-o fugăreau tătarii sau, mai rău, de zici că armata lui însuşi Suleyman Magnificul ar fi fost pe urmele ei. D-apăi şi io-s aprigă, aşa că nu mi-o luat mult să mă dumiresc despre ce-i vorba şi să-mi amintesc c-am şi scris un articol pe tema asta, aşa că am refuzat cum am ştiut eu mai frumos şi politicos. Da' nu cred că am făcut o treabă prea bună, pentru că a rostit cuvintele de încheiere a conversaţiei pe un ton foarte dezamăgit.
Acum io înţeleg că şi copiii ăştia tre' să câştige o pită, să mânâncă şi gura lor ceva, înţeleg că zbiară şefu' la ei şi-i stresează să-şi îndeplinească, dacă nu chiar să-şi depăşească!!! targetul lunar, da' n-ar vrea ei, totuşi, să ne mai scutească?
Cu toate astea, cred că ar fi interesant ca data viitoare când sună (şi am încredere că vor suna, pentru că mă gândesc că nu şi-au schimbat strategia) să accept provocarea şi să particip la sondaj, aşa ca să vedem cât de departe poate sa meargă povestea asta. Şi, poate, ajutăm ş-un biet angajat să-şi facă norma.

joi, 18 octombrie 2012

Şi...marmotele nu mai învelesc ciocolata în staniol

joi, 18 octombrie 2012
În timp ce noi stăm pe Facebook sau, după caz, scriem pe blog, în Alpii Austrieci se întâmplă asta: 


Un băieţel de 8 ani leagă prietenii sincere cu marmotele. Numele lui e Matteo Walch şi a făcut cunoştinţă cu aceste animale pentru prima dată acum 4 ani. De atunci, revine în fiecare an în Alpi pentru a petrece timp cu prietenii lui blănoşi. Legătura creată între marmote şi Matteo e cu atât mai interesantă şi specială cu cât marmotele sunt ştiute ca fiind timide, fricoase şi neprietenoase în prezenţa omului. Cred că acum, pentru ele, venirea lui Matteo în fiecare an e similară cu Crăciunul. Lasă deoparte împachetatul ciocolatelor şi două săptămâni, cât băiatul e în preajmă, au şi ele concediu.
Aşa o experienţă e de trecut pe bucket list: să te plimbi cu mâinile în buzunar prin Alpi şi să faci cunoştinţă cu natura one on one.





duminică, 14 octombrie 2012

Music Lounge

duminică, 14 octombrie 2012
Astăzi lumea muzicală îl sărbătoreşte pe cântăreţul R'n'B Usher. Artistul, pe numele lui real Usher Raymond IV, s-a născut pe 14 oct. 1978 (în Dallas, Texas) şi s-a făcut remarcat în industrie odată cu lansarea celui de-al doilea album de studio, My Way.
Până în prezent, Usher a lansat 7 albume, care s-au vândut în 65 de milioane de exemplare în întreaga lume, devenind unul dintre cei mai bine vânduţi artişti la nivel mondial. Pentru activitatea sa muzicală, Usher a fost recompensat cu 7 premii Grammy.

My Way U Remind Me U Make Me Wanna Scream Lemme See Care versiune a lui Usher o preferaţi? Mie parcă-mi place mai mult stilul lui din anii '90, dar trebuie să recunosc că nu a evoluat rău din punct de vedere muzical şi aş asculta oricând piesele lansate de el în prezent.

marți, 9 octombrie 2012

În pericol!

marți, 9 octombrie 2012
Radioul meu şi-a luat-o în cap. Într-una din zilele trecute a hotărât că nu se mai poate aşa şi s-a revoltat. Ca-n filmele alea în care roboţii şi alte maşinării dezvoltă conştiinţe proprii şi se răzvrătesc împotriva creatorilor.
Despre ce e vorba, mai exact? Indiferent pe ce post l-aş seta, după câteva secunde, trece pe Europa FM. La început am crezut c-o fi telecomanda de vină, e şi ea bătrână, s-o fi ramolit. Dar şi dacă nu folosesc telecomanda, oricum sare de pe postul pe care-l aleg. S-o fi săturat şi el, bietul, să asculte tot aceeaşi muzică de tip popcorn, sudoku, bumţi-bumţi, încontinuu, zeci de ore pe zi.
Sunt sigură că există o explicaţie logică şi tehnică, întrebarea mea e, totuşi, alta: cum de a ales tocmai Europa FM? :))
Nu mă deranjează foarte tare chestiunea asta, acum tot ce sper e să se oprească la atât şi să nu mă trezesc că mă pune sub ameninţare şi rând pe rând să preia controlul camerei, al casei, al cartierului şi, într-un final, al lumii întregi.

luni, 8 octombrie 2012

Cheese!...again

luni, 8 octombrie 2012
Aşa cum am menţionat în articol, astăzi vă dau răspunsurile la ghicitoarea zâmbăreaţă de sâmbătă :).

1. Este vorba de Julia Roberts cunoscută, mai ales, din filmul Pretty Woman.


2. Bruno Mars, cel care cânta refrenul piesei "Billionaire" în 2010.


3. Angelina Jolie şi...atât.


4. Johnny Depp, care a jucat împreună cu Angelina Jolie în filmul The Tourist, lansat în 2010.


5. Shakira, care va intra în curând în clubul vedetelor-mame.


6. Joseph Gordon-Levitt, care şi-a început cariera cinematografică în serialul A treia planeta de la Soare şi care în ultimii ani a apărut în filme ca Inception, Batman: Dark Knight Rises, Premium Rush, Lincoln şi Looper.


7. Beyonce...din nou, fără alte comentarii :).


8. Şiiii ultimul...Shia LaBeouf, pe care îl ştiţi din seria Transformers.

duminică, 7 octombrie 2012

Music Lounge

duminică, 7 octombrie 2012

sâmbătă, 6 octombrie 2012

Cheese!

sâmbătă, 6 octombrie 2012
Ieri a fost ziua internaţională a zâmbetului. Din 1999 încoace, zâmbetul este celebrat în prima zi de vineri din octombrie. Ideea de a avea o zi internaţională a zâmbetului i-a aparţinut lui Harvey Ball, cel care a creat prima faţă zâmbitoare sau smiley face în 1963.
Pentru a marca această zi, cei de la Yahoo! au pus cap la cap o galerie cu zâmbete celebre, cititorii trebuind să ghicească vedeta din fotografie, doar pe baza zâmbetului. Mi-a plăcut ideea, aşa că pornind de la articolul respectiv, am adunat şi eu câteva poze cu vedete "de dincolo", le-am extras zâmbetul din fotografie şi acum le înşir aici, pe blog, şi vă las pe voi să ghiciţi care zâmbet aparţine cărei vedete. Doar aşa, de amuzament!

1. Acest zâmbet îi aparţine unei actriţe care şi-a cam consolidat cariera pe baza lui.


2. Cel de-al doilea zâmbet îi aparţine unui artist care la un moment dat avea planuri măreţe. Se visa miliardar. Se poate să fi şi reuşit între timp, pentru că piesele lansate de el au avut succes.


3. Zâmbetul cu numărul 3 e al unei actriţe care a primit mai multă atenţie pentru "botul" ei, decât pentru cariera cinematografică.


4. Zâmbăreţul numărul 4 e unul dintre cei mai cameleonici - :)) - actori. Chiar a jucat într-un film cu vecina de la nr.3.


5. E o talentată cântăreaţă şi dansatoare din zona latino pop-rock.


6. Zâmbetul următor e al unui actor care, în ultima vreme, a rânjit în multe filme. Şi-a început cariera într-un serial. Cu extratereştri.


7. De artista asta am vorbit recent pe blog, cu ocazia zilei ei de naştere.


8. E un actor din generaţia tânără, care a apărut în multe blockbustere, dintre care unele cu roboţi.


Astea-s pozele şi câteva indicii. Aştept răspunsurile voastre. Mâine sau luni o să public pozele întregi, ca să vedem dacă i-aţi ghicit.

joi, 4 octombrie 2012

Beautiful people only

joi, 4 octombrie 2012
Dacă aţi aruncat vreodată o privire peste diversele anunţuri de joburi, poate aţi observat că unul dintre cele mai populare criterii de selecţie este "aspectul plăcut", în special în cazul joburilor care implică interacţiunea cu publicul.
Cum se defineşte, mai exact, acest "aspect plăcut"? Pe lângă faptul că mi se pare discriminatoriu din cale afară, ce fel de criteriu mai e şi ăsta??? De parcă aspectul fizic al cuiva ar putea influenţa cumva o afacere. Nu ştiu voi, dar eu cu siguranţă nu m-am aflat niciodată într-o situaţie în care să zic "Mda, îmi place marfa din magazinul ăsta, aş cumpăra tot ce văd, da' bă! ui' cum arată ăla/aia ce vinde. Mai bine nu mai cumpăr de aici." Mai degrabă m-ar alunga o atitudine dezagreabilă, care lasă de dorit. O persoană care nu e amabilă şi serviabilă - în sensul ăla non-invaziv - asta, da! m-ar putea determina să nu cumpăr din magazinul respectiv, dar aspectul fizic al unei persoane..c'mon, chiar aşa am ajuns? Şi în plus, nu cred că există persoane urâte, cu excepţia cazurilor în care persoana suferă de ceva afecţiuni şi n-are ce face, nu cred că există urâţi de să-ţi vină să pleci pe Marte.
Şi-n caz că vă întrebaţi, n-am scris articolul ăsta din frustrare, că nu-i cazu'. Sau, având în vedere ce am zis mai sus, poate ar fi...da' oricum, there's nothing Photoshop can't handle :)). 

 
Design by Pocket