sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Kung Fu coffee

sâmbătă, 21 noiembrie 2009
Sunt sigură că toţi cunoaşteţi automatele alea în care bagi nişte mărunţiş ca să primeşti în schimb o cafea, cappucino, etc. Chiar dacă ele, automatele, sunt setate să meargă perfect şi să execute orice cerinţă a clientului la cele mai înalte standarde, odată aduse în România mai fac figuri, îşi reţin bacşiş 10 bani, 50 de bani acolo sau uită să dea cafeaua sau dau cafeaua dar fără pahar, în fine variantele sunt multe.
Dacă majoritatea indivizilor care se confruntă cu un astfel de moft al aparatelor mai sus menţionate ignoră incidentul sau cel mult le adresează o înjurătură mai soft şi pe urmă îşi văd de drum există o categorie care vrea răzbunare. Să te ţii! De obicei, cele care vor sfârşitul acestor maşinării după o trădare de grad înalt sunt doamnele dichisite, cu enşpe mii de inele, de bani gata. E chiar amuzant să vezi o cucoană d-asta cum începe să aplice figuri de jiujitsu aparatului, cum îl înjură în gura mare, îl ameninţă pentru 1 leu pierdut. Un leu.
Cocoanelor, ştiu că poate fi enervant într-o oarecare măsură să fi tras în piept de un aparat căruia noi, teoretic, îi suntem superiori, dar există metode mult mai civilizate de a-i face de petrecanie nenorocitului. Spre exemplu, puteţi sesiza conducerea unităţii care găzduieşte drăcia sau să mergeţi mai departe cu plângerea până la Protecţia Consumatorului. Legea pumnului şi a gurii spurcate nu face nici o diferenţă în confruntarea cu o maşinărie, doamnele mele dragi. La urma urmei, chiar dacă voi aveţi gânduri criminale împotriva bietelor automate atunci când refuză să vă livreze cafeaua, ele au de fapt, intenţii cât se poate de nobile şi ar trebui să le mulţumiţi şi să renunţaţi la cafea că prea sunteţi hiper.

10 comentarii:

Unknown spunea...

păi esta e România.Tha land of spartans!:)

zmeurică0112 spunea...

oo da :) asta imi aduce aminte de o faza tare.. eram la scoala, si ne-au adus si noua un automat d-asta, ca de, vor si copiii cafea.. si ma duc si eu ca tot omu, la 9 dimineata sa-mi iau o cafea cu lapte ca sa ma mai trezesc, cand ce sa vezi? minunatia de aparat mi-a turnat decat lapte in pahar, ca mai apoi sa vina nenea administratoru' sa-mi spuna ca nu mai are cafea si ca acu tre sa-i faca plinu'.. ce era sa mai fac? i-am zis cateva doua vorbe de dulce asa in gandu' meu.. si cred ca s-a prins ca l-am injurat, ca mi-a zis: "hai ca-ti iau eu alta cafea, ca tot ai pierdut banii de pomana!" =))

Di spunea...

The land of spartans...tare asta! :))

Marco spunea...

E usor sa injuri si sa lovesti pe unu care nu poate riposta.

liana spunea...

La selectarea optiunii aparatul "te citeste", daca esti copil - iti serveste un lapte, daca esti nervos -nu iti serveste nimic, daca te incadrezi in limitele normalitatii - iti serveste ceea ce ai cerut.:D

D. spunea...

In Romania pana si automatele de cafea au invatat sa fure!

Ionny spunea...

Super tare postarea!Dar si foarte adevarata!Dar radem, radem si glumim, dar din cate am observat eu tot mai multi au probleme cu aparatele de cafea!O zic din experienta!:D@DiDi: Ca bine zici! :)

Cati. spunea...

Am si eu in scoala..odata am intrebat o fata daca re sa-mi schimbe in marunt si a vazut ca nu reusesc s-o bag si a incercat ea si bani au disparut....a fost draguta si mi-a luat ea alta...am mai vazut kung fu incercat pe saracele aparate...

Unknown spunea...

:))

Tare... Astfel de animale peste tot... Nu ai ce sa le faci :))

Anne spunea...

pe mine nu ma mai mira nimic, traim intr-o tara unde e loc pentru orice :)

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket