sâmbătă, 11 iulie 2009

Ce oameni!

sâmbătă, 11 iulie 2009
Iar n-am mai scris de mult timp. Mă viciez, văd că. În sfârşit, am să abordez un subiect cel puţin drăguţ pe scurt aşa, dacă mă ţine inspiraţia. Şi anume ţăranii urbani. Da, da ăia de stau la oraş.
Să luăm la disecat prima categorie de ţărani şi anume ţăranii care este locatari la bloc. Dacă ai aşa un vecin atunci ai distracţie garantată în fiecare zi. În primul rând, omul trebuie să se hrănească consistent, adică să bage în el friptane, prăjeli cât încape să fie în putere, mâncăruri care se prepară pe la 11-12 noaptea prin loviri repetate şi violente ale cărnii cu ciocanul. Şi cum nu poate să-şi împută coliba îşi bagă el hotă, că doar stă la oraş ce naiba să fie şi el la înălţime, îndreptând ţeava respectivei direct spre geamul vecinului de deasupra sau dedesubt. Care vecin, mai ales vara, tre să stea zi lumină cu geamul închis dacă nu vrea să facă cunoştinţă cu tot meniul ăluia cu hota.
Bun, după ce mănâncă, subiectul nostru trebuie să-şi pună coliba în ordine. Asta înseamnă găurit pereţi, mutat mobilă dintr-un capăt în celălalt al apartamentului sâmbătă după-masă sau duminică dimineaţa pe la 8-9. Cât de nehotărât sau obsedat de design interior poţi fi ca să îţi găureşti pereţii tot la 2 zile sau să-ţi relochezi mobila???
Dacă nu ţi-a ajuns să ai de-a face cu d-alde ăştia acasă mai dai de ei şi pe la supermarket, par example. Ei se pun frumos la coadă la casă, după care se mută la alta numai ca să se poată întoarce la casa la care între timp te-ai aşezat tu pentru că şi-au dat seama că e mai liber. Şi încep " Stăteam la coadă, faceţi-ne loc, că n-avem numai 2 chestii!". Da, de acord, stăteaţi la casă...în altă parte. Şi dacă binevoieşti să-i laşi nu se sinchisesc să zică un mersi ceva, că doar e dreptul lor, drept în care mai intră şi împachetatul produselor juma de oră în locul în care încurcă pe toată lumea stând.
Şi mai au o trăsătură mişto. Au o guuură. Dacă tu cumva ai mutat un scaun care a făcut zgomot mai mult de o milisecundă deja s-au şi postat la tine la uşă să facă reclamaţie, tărăboi, să se lamenteze. Bine, pa.
M-am cam întins :D . În concluzie, " e nasoi" ăştia.

3 comentarii:

D. spunea...

Si parca sunt din ce in ce mai multi astfel de oameni...

Referitor la ultima mea postare: Da, dar asa cum am zis nu intodeauna sa lasi de la tine! Poti chiar sa ii spui unei persoane ceea ce crezi, si anume ca e timpul sa mai dea el semne de existenta, nu numai tu...Iar apoi, cand n-o vei mai suna, o sa se gandeasca mai bine si o sa actioneze prima.

Leegeea spunea...

Ooo daaa...si mai ales manelarii de deasupra care dau muzica la maxim si fix cand te pui tu sa itzi faci somnul de frumusete auzi "Buzele taleeeee , dooo petaleeeeee ..."

Makaveli spunea...

ce oameni bah :))

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket