miercuri, 24 noiembrie 2010

Cum stă treaba?

miercuri, 24 noiembrie 2010
Eu am o nelămurire, dupe cum urmează: care e faza cu formularea "implicare activă"? Expresia asta eu o leg în special de hipsterii ăia cu eşarfe la gât, care salvează populaţia de gândaci de Colorado şi au tot timpul un proiect în derulare. Chiar dacă proiectul se numeşte spălat pe dinţi sau legat de şireturi.
Adică, eu asta înţeleg prin implicare, să fi activ, să faci ceva concret şi rezultatele acelui ceva să se vadă. Sau greşesc eu şi există şi implicare pasivă? Băi nene, m-am implicat! Da' numa pasiv, prin post şi rugăciune.
Acuma poate că raţionamentul meu e eronat şi vă rog să mă scuzaţi, dar mintea mea e afectată de bătrâneţi şi nu mai percep eu natură abstractă a situaţiei. De aceea, vă rog, lămuriţi-mă!

3 comentarii:

Unknown spunea...

pasiv te poti implica daca dai o idee (?)
implicarea activa este sa pui mana sa faci ceva,nu sa astepti sa pice din cer.Iar implicarea pasiva ar fi o sugestie,o finantare..

zmeurică0112 spunea...

Di, e ceva in neregula cu ceasu' tau! Asta din dreapta, de deasupra arhivei. Arata ora 5 fara cateva minute, si eu vad ca de fapt e 4 fara cateva minute :)) Ai uitat sa-l dai in urma, cumva? :)) Off,simteam ca trebuie sa spun asta..acum ca m-am linistit, sa vedem daca sunt in stare sa-ti dau un raspuns la intrebare.

Eu, una, sunt de parere ca implicare activa se refera la faptul ca te chinui/incerci/te strofoci sa faci acel ceva. Adica nu stai degeaba. Faci un proiect, inainte de a-l incepe te documentezi despre ce ai putea sa scrii in el, il mai si prezenti, mai vii si cu argumente de ce asa si nu e altfel :-??
Implicare pasiva... hmm.. stai degeaba si astepti sa-ti vina totu pe tava. Gen esti intr-un grup de 3-4 persoane, aveti de prezentat un proiect, toti muncesc, tu stai si freci luleaua. Dar te-ai implicat in formarea acestui grup, adica esti parte din el. In rest, esti pe post de mobila.

Acu ai inteles?? :)) Nu?? Asa credeam si eu :))

Di spunea...

Zmeurica, ai dreptate! Am uitat sa setez ceasul. Ce sa-i faci, eu intotdeauna sunt inaintea timpului :))

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket