marți, 12 iulie 2011

Factorul Ics

marți, 12 iulie 2011
Dupe cum aţi observat, duminica asta am sărit peste rubrica obişnuită de muzică. Asta pentru că am fost plecată în ţinutul Clujului şi postarea programată să apară s-a defectat. Da' ce mă tot intind io la vorbe d-astea, când de fapt, altceva am vrut să vă spun???
Aşadar, am fo' în ţinutul Clujului şi m-am nimerit deodată cu audiţiile X-Factor. Cum era şi normal am dat buzna la locu' cu pricina să fiu şi io parte din fenomen. Când am ajuns ni s-a transmis că trebuia să ne fi înscris pe site pentru a putea intra în sala, lucru pe care nu l-am făcut. Daaar, a dat norocul grămadă peste noi, pentru că în timp ce ne lamentam că şi noi vrem să intrăm, au apărut două fete care ziceau că ele s-au înscris 6 pe site, dar au venit numai 2, aşa că numa' bine ne-au rămas nouă destule brăţări ca să putem intra în sală.
Sală, care a arătat într-un mare fel, aranjată de mare sărbătoare. Am găsit locuri tocma' în susu' sălii, de unde am văzut tot-tot. Am făcut poze, am râs, am aplaudat, am stat cu lacrimile în ochi. Ce mai, mi-a fuarte plăcut. A fost o experienţă foarte interesantă, să văd cum se produce un show de aşa amploare, dincolo de ecranul televizorului. În consecinţă, am stat 14 ore, cu doar 30 de minute pauză şi nu m-aş mai fi dat dusă de acolo, atât de mult mi-a plăcut. Şi de abia aştept toamna, să văd şi la TV, ce am apucat să văd live.
Ca de obicei, am făcut  câteva poze, vo' 200 :)).

6 comentarii:

Cati. spunea...

As vrea sa vina si prin botasani.Pare ceva mult mai interesant ca romanii au talent cu tanti nebune xD
Totusi,13 ore? xD Nu ai lesinat de foame/sete etc?

Di spunea...

Vor fi auditii X-Factor in Iasi, in 23 si 24 iulie. Te poti inscrie pe site-ul oficial(http://xfactor.a1.ro/) , ca sa fii sigura ca ai un loc in sala.
A fost interesant, dar am avut parte si de ceva ciudati. Sunt si ei un rau necesar, ajuta ratingul.
Nu am lesinat, pentru ca am avut o pauza, undeva la jumatatea programului, cand am fost sa mananc. In plus de asta, organizatorii ne-au pus la dispozitie apa, sandwichuri si ciocolata :).

zmeurică0112 spunea...

Ce viata pe capu' tau.. umbli prin Cluj, nu stai ca altii sa se topeasca prin Bucuresti :))
Bravo tie! :*

D. spunea...

Si ciocolata?! Mai bine nu se putea :))
Mi-ar fi placut sa merg si eu, sa vad pe viu cum e.Dar nu stiu daca au fost sau vor fi prin Galati.

Bine de tine!

Di spunea...

Cel mai aproape de Galati vor fi auditiile cu public din Constanta, in 16 si 17 iulie. La fel, daca vrei sa mergi si sa te asiguri ca ai un loc in sala, inscrie-te pe site-ul oficial.

D. spunea...

A trecut deja si oricum nu puteam ajunge in Constanta.Multumesc oricum pentru informatie :)

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket