marți, 15 iulie 2014

Sezon ploios

marți, 15 iulie 2014
Vreau să vă supun atenției o situație, ca să înțeleg dacă doar eu am o problemă sau dacă lucrurile chiar nu ar trebui să se întâmple așa.
Datele problemei sunt următoarele: baie de fete, la comun, chiuvete aliniate, apă. Și vin fetele, se proțăpesc hotărât, în linie dreaptă, dinaintea chiuvetelor, se spală repejor-repejor pe mâini - că deh, e scurtă pauza - și pe urmă încep să-și zvânte mâinile prin fluturarea și scuturarea lor, cât mai laaarg, în toate părțile, de ajung să stropească și oglinda și, implicit, pe oricine are ghinionul să se afle în raza lor de acțiune. E ca și cum te-ai plimba visător pe-o pajiște, contemplând la nemurirea sufletului, și dintr-odată pornesc stropitorile alea menite să țină iarba verde și proaspătă, și-ți strică toată scena de poveste. Sau ca și cum un cățăl care tocmai a făcut baie, se scutură de apa în exces fix în povestea ta. Un sfat, atât doar, mai ușurel, tu, fete!!!
Și o altă chestie care se întâmplă în băile fetelor, - da, dau tot din casă, sunt nașpa, știu - vorbitul la telefon în timp ce ești închisă în cabina aia în care intră o singură persoană. Adică, nu poți să suni înainte de să intri sau după ce ai ieșit, te-ai spălat pe mâini și ți le-ai scuturat în fața altcuiva? Nu poți găsi alt moment decât ăla? Classy.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket