luni, 22 iunie 2009

Bacmania

luni, 22 iunie 2009
Azi e prima zi a Bacalaureatului, supranumit "examenul maturităţii" din motive necunoscute. Elevul care participă la un aşa examen nu dovedeşte nimic şi nici nu dobândeşte nişte trăsături de caracter deosebite. Elevului îi este testată capacitatea de memorare şi transcriere din memorie a tonelor de inutilităţi cu care a fost îndopat în 4 ani, în cazurile fericite, iar cei ce îndrăznesc să îşi pună imaginaţia sau propria gândire în acţiune sunt aspru sancţionaţi.
Într-adevăr, bacalaureatul pregăteşte adulţii demni de mâine, pe care îi deprinde să nu gândească şi să folosească opinii reciclate, second-hand. Acest examen al maturităţii îi învaţă că e perfect în regulă să fie necinstiti, să trişeze, să umble cu mândrie pe calea incompetenţei. Tot ce contează e să îşi urmeze cu neclintire interesele, să ajungă în top şi să fie cât mai incompetenţi cu putinţă.
Mulţumim cu căldură domnului Bacalaureat pentru aceste învăţături nepreţuite( vorba vine, costă cam 1000 de euroi, depinde de nivel).
Succes tuturor celor care susţin examenul de BAC zilele astea!

4 comentarii:

D. spunea...

Le doresc multa..bafta celor care dau examenul de bac! Sau mai simplu..Bacul!

Unknown spunea...

Eu numesc Bac-ul ,,examenul nervilor'' ca multi mi-au spus ca dupa ce dau Bac-ul e ca si cum ar alerga de 3 ori in jurul Pamantului.Bafta tuturor!

zmeurică0112 spunea...

hmm..pai da.. cam asa se intampla.. 4 ani stimabilii si mult-izbitii nostri profesorii se chinuie sa ne bage cartea in cap cu fortza.. elevu invata k na.. ce-o sa faca.. si uite asa s-ajunge la bac cu materia stiuta pe de rost si dupa nici 1 luna se uita tot :))

Ionny spunea...

Succes tuturor la Bac!:)

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket