sâmbătă, 13 iunie 2009

Ceapa mamii voastre!!!

sâmbătă, 13 iunie 2009
Chiar când mă gândeam că nu mai am despre ce să scriu pe blog, hopa, a apărut şi subiectul. Sper să nu încep să am superstiţii în legătură cu numărul 13 din cauza asta.
Nu degeaba urlam eu într-un articol anterior cât de tare mă enervează anumite animale bipede care umblă nestingherite pe stradă ca să mă stingherească pe mine.
Şi cum ziceam m-am întâlnit, contrar voinţei mele, cu subiectul sâmbăta asta, pe 13. Un cretin! Un instabil mental şi fizic la momentul întâlnirii noastre!
Pe scurt veneam sâmbătă pe la 8pm de la plimbare dimpreună cu alte două persoane, pe lumină, pe stradă deloc izolată când din urma noastră se aud nişte ameninţări incorente. Bineînţeles că n-am răspuns somaţiilor şi ne-am continuat drumul la o viteză mult mai mare doar ca să ne trezim cu idiotul lângă noi, dornic foarte să ne ţină companie. Norocul nostru (vorba vine) a fost că am dat de nişte oameni adunaţi pe-o bancă şi ne-am aciuat lângă ei în speranţa că idiotul o să-şi piardă cheful şi-o să-şi continue drumul pe una din cele 7 cărări pe care le avea la dispoziţie. Dar nu, idiotul stă să se grozăvească în mijlocul nostru, îşi frânge ochelarii de soare într-un moment de duritate excesivă şi se repede la cine apucă. Oamenii de pe bancă, care nu mai stăteau de mult pe bancă, au avut prezenţă de spirit, l-au imobilizat pe dement şi au chemat Poliţia. Poliţie care s-a prezentat rapid şi a aplicat din plin legea pe pielea derbedeului. Mă opresc o secundă să-i aplaud =D> . Chiar dacă se aud multe cuvinte de băşcălie la adresa lor în cazul meu au intervenit prompt şi şi-au făcut datoria. Mi-aş dori totuşi să preîntâmpine astfel de situaţii decât să le vină de hac după ce s-au produs.
În concluzie, spun încă odată că m-am săturat ca toate leprele, toţi luzării, instabilii de toate felurile, jegoşii, beţivii, nebunii să ne incomodeze la tot pasul. E simplu, ei trebuie să dispară şi noi să rămânem şi aşa suntem prea mulţi ca să ne mai suporte planeta asta.
Acestea fiind spuse eu îmi iau spray lacrimogen şi vă sfătuiesc să faceţi şi voi la fel!!!!

5 comentarii:

Unknown spunea...

Nu de puţine ori m-am întâlnit cu specimene de astea chiar şi în scara de bloc sera tarziu cand veneam din oraş.Trebuie luată atitudine ca din cauza unui dezaxat ca ăsta se intampla tot felu' de nenorociri(abuzuri,violări):|

D. spunea...

In zilele noastre nu mai poti fi deloc in siguranta! :(

Leegeea spunea...

Asa e ... speciile astea sunt o greseala a divinitatzii ... da' ce sa faci - exista . Spray cu piper , DI , asta e solutia salvatoare !:D

Ionny spunea...

Pff...Ce pot sa zic...AI avut MARE noroc!!!De multe ori exista oameni care te vad si nu se baga pt tn, de frica sa nu sa se aleaga si ei cu cv!:| Oricum...si mie mi s-a intamplat anul asta!Eram pe strada cu 1 prietena [eram cam ora 19, tocmai iesisem dl sc], si 4 derbedei ne-au urmarit [aveau cam vreo 19-20 de ani], si norocul meu a fost ca eram aproape de casa prietenei mele, pt ca am intrat la ea!:|

Noi, am avut noroc!Deseori, in conditii d-astea nu multi au norco!:|

Oricum, trebuie facut cv impotriva astora!:|

Diamond spunea...

stiu si eu cum e...ar trebui inchisi....ar trebui interzisiprin lege...interezisi sa existe

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket