joi, 25 iunie 2009

Nişte cretini

joi, 25 iunie 2009
Întâmplător am dat peste nişte unii, care nu ştiu sigur dacă-s oameni ori mutanţi ori numai fani Star Trek. Chestia e că trăiesc în libertate printre noi(relativ, că-s niponi, da' la cum arată nu m-aş mira să poată ajunge dintr-un loc în altu' într-o secundă aşa).
Deci, aceste creaturi suferinde, după cum arată, chinuite de grijile zilnice gen unde să îmi mai bag un belciug, ce desen mistico-fantastic să-mi mai pictez pe corp, cum să-mi ridic păru-n cap ca să ies şi eu în evidenţă( normal, dacă talent n-ai, capu' nu te duce în nici o direcţie mai acătarii, tre' să recurgi la chestii d-astea de suprafaţă, uşor de modificat, care nu presupun prea mult efort de nici un fel) au copt-o din nou, ca să sfârşesc fraza odată. Ce s-au gândit ei, influenţaţi probabil de factori externi şi halucinogeni? Exact! Să-şi injecteze soluţie salină în cap şi mâini ca să fie mai umflaţi ca restu'. Ştiam că la asta v-aţi gândit şi voi. Naşpa că efectul soluţiei e doar temporar, deci în curând o să trebuiască să se gândească la altceva.
Da, excesul de bunăstare şi plictiseala nasoleşte creierii tinerilor(care creieri, aş adăuga, da nu mă pot contrazice). De ce zic asta? E clar că cei pe care îi vedeţi în poze sunt copii de bani gata care întotdeauna au avut tot ce-au vrut, minus atenţie care tot timpul a fost compensată cu bani, gadgeturi, de aici şi acuta nevoie pe care o resimt să fie băgaţi în seamă şi eventual ţinuţi minte. De unde deduc că sunt de bani gata? Ăăăă, cine i-ar angaja pe ăştia? Aşadar din moment ce nu sunt nevoiţi să se angajeze, au bani acasă pe care să stea confortabil.
Cred că părinţii ăstora umblă cu crucea în gât tot timpul, să nu cumva să sară necuratu' la ei. Săracii!

Sunteţi frumoşi, mă!Mânce-vă urâtu'! I bet you'd love that :-& . Mi-am poluat blogul cu moacele voastre.
Aaa, am uitat, mai multe poze şi detalii pe umornegru

5 comentarii:

vecinul de bloc spunea...

unde se face.........vreau si eu, dar trebuie sa fac un C.A.R.sa-l patesc 12 luni................naspa.......mai bine raman cu putinul din cap...................noroc ca am putin si nu poate da pe afara

Unknown spunea...

Ţi-am pasat şi ţie ,,Leapşa'':D.Întrebările le ai pe blogul meu.După ce termini,dă şi tu la altul!;)
Acum,despre articol:Pot spune că ai mare dreptate!Ce să înveţe copii?parca sunt nişte dra*i...Un glont le-ar prinde bine!

Marco spunea...

Ptiu drace, ai spurcat bunatate de blog!

Leegeea spunea...

Mai ce sa zic ... eu cred ca "oamenii " astia ce zici ca au colaci in funte nu mai au loc la circumvolutziuni si nah trebuie sa isi mareasca cutia craniana cumva ...deci nu ii defaima asa ..:-B =))

Diamond spunea...

nu ma pot abtine sa nu spun wtf is that?

mi-am dat seama k lumea din ziua de azi nu mai are un gram de creier...bine nu chiara toata

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket