sâmbătă, 20 iunie 2009

Stop discriminării!

sâmbătă, 20 iunie 2009
Să mai şi scriu aşadar, să împărtăşesc poporului din vasta mea experienţă.
Azi am ales să vorbesc despre cumpărături în altă manieră decât "Vaaai, ce bluziţă draguţăăă, trebuie neapărat s-o am!!!" sau "Vaaai, nu pot trăi fără shopping de 700 de ori pe săptămână".
Mie nu-mi place să merg la cumpărături, mai ales când e vorba de haine, pentru că nu pot să îmi fac o listă de acasă şi să mă duc aţă la produsele de care aş avea nevoie şi să plec, ci trebuie să caut, să aleg şi mai ales să probez. Pentru mine e tortură chinezească. Da, pentru că pierd ore în şir căutând, enervându-mă, acuzându-mă, dispreţuindu-mă( acum dramatizez puţin :D) doar ca să sfârşesc prin a găsi haine sau încălţări care nu mi se potrivesc sau care au un croi absolut nepământesc sau sunt făcute din nişte materiale de speriat. Am impresia că toata marfă e făcută pentru tipe gen Kate Moss care suferă de mania de-a fi în centrul atenţiei şi poartă culori neon. Chiar nu vreau să fiu ca o cutie neagră, să pot fi observată în orice condiţii, de oricine. De ce oare nu pot găsi ceva pe măsura mea şi să fie simplu??
Mulţi interpretează atitudinea mea ca pe un moft, spun că sunt pretenţioasă. Tot ce ştiu eu e că sunt discriminată.

12 comentarii:

D. spunea...

Sincer nu inteleg de ce ai fi discriminata..Si nu! Nu este neaparat un moft faptul ca tu vrei ceva anume pentru tine.Pentru ca nu esti obligata sa porti orice se gasesti...Deci este normal ca fiecare sa caute ce e mai bun pentru el! Si ce e bun e...Ceea ce ii place!

hadati spunea...

Cu cat cauti mai mult sansele cresc de a alege cea mai proasta varianta.......lasa ochiul sa dea impuls creierului,nu te pune sa cauti printre haine. Vazut.........placut........incercat....cumparat......HAPPY.

Di spunea...

Da,numai ca totul se destrama dupa partea cu incercatul....

Marco spunea...

O să-ţi ridici toate fătucele în cap cu postul ăsta :)

zmeurică0112 spunea...

:)) frate.. deci snt in aceeasi situatie.. nuj ce rabdare or avea unele sa bata magazinele si mall-urile in lung si-n lat pt un kkt de bluzita sau mai stiu eo ce "sandalutze dragutze" :)) deci nu inteleg conceptia asta.. si merg si eu dupa "le-am vazut, mi-au placut, le-am luat" nu mai stau la discutii c-o fi mov, c-o fi nuj cum.. :D

hadati spunea...

Atunci scoate din ecuatie .....incercatul si ramai cu vazut..........placut.................cumparat.......HAPPY................ce vrei sa te faci cand o sa fi mare ?

vecini de bloc spunea...

Intreaba vecinii de la bloc................mereu aproape.

Anonim spunea...

Ai dreptate, magazinele sunt pline de haine, dar cand vrei sa cumperi ceva.... iti dai seama ca nu poti sa alegi nimic.... Trebuie sa te hotarasti, vrei sa fii moderna ( din punctul lor de vedere) atunci cumperi ceea ce cumpara toata lumea, sau vrei sa ai personalitate (din punctul tau de vedere) din pacate aici oferta este foarte limitata si produsele sunt greu de gasit.

Di spunea...

Zmeurica, ma bucur ca nu sunt singura "defecta" ca deja incepeam sa imi pun la indoiala trainicia mansardei.
Hadati, probabil ca designer de moda sa pot sa-mi croiesc haine pe placul inimii, fara sa ma mai chinui, asta in cazul in care ma fac mare.
Vecini la bloc, nu va mai faceti reclama la mine pe blog ca vin si scriu cu spray pe peretii blocului vostru :D
Anonim, din pacate e foarte greu sa iesi din randul turmei intr-un mod normal.

hadati spunea...

cred ca ti se trage de cand erai mica si ai stat mult cu ochii la soare.

vecini de bloc spunea...

pana iti vine neamul..............vecinul e langa tine.................ai uitat de cel care nu-si gasea cararea din cele 7.

Ionny spunea...

Mda...Si mie cel mai mult imi displace faza cu probatul [ :| ] si daca nu imi place ceva, caut pana nu mai pot, desi mi se sp si mie ca sunt pretentioasa:)) Si sa stii, ati lua ceva care iti place nu e un moft!:)

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket