marți, 19 ianuarie 2010

Holy crap! Scuze :D

marți, 19 ianuarie 2010
Oficial a început sesiunea de iarnă aka stressiunea, care se întinde ca o matroană respectabilă pe-o lună-întreagă, lună de zile nu din ailaltă.
Unii-s în grafic şi învaţă de zor şi cu mult spor întru specializarea personală şi profesională, alţii stau cu cursurile sub coate, pe post de suport, şi-njură sistemu'.
Eu, ca de obicei, sunt plină de bunăvoinţă şi avidă de cunoaştere, numai că mai pierd din entuziasm pe drum. Prima dată când văd cât e de stufos cursul, apoi când văd că nu pricep nimic din el, pe urmă când citesc a doua oară şi văd că nu pricep nimic din el, şamd.. Drept consecinţă încep să mă bată gânduri de gen 'mai bine mergeam la seminaru' ăla, care oricum nu s-a ţinut, da' mai bine mergeam' şi atunci ca să mă consolez mai ascult muzică, îmi fac rondul pe bloguri şi nu mai fac nicio treabă, ci mă bucur că totuşi mai am 2 zile până la examen. Oho! Două zile, care curând se transformă în 20 de ore, pe urmă în două ore. Şi atunci mă curpinde panică. Sunt sigură că eu nu mai termin în veci, că rămân îngropată în cursuri, că nu mai bag nimic la cap, naiba să le ia, de ce sunt atâtea, dacă tot şi-au pus în plan să ne tâmpească de cap trebuiau să ne bage şi lucru manual. Of, e grea viaţa de student, mai ales când ai şi cursurile la zi şi timp berechet, parcă-ţi piere tot cheful.
Aşa că pe sistemul 'mai am un curs şi mă apuc de al doilea' mă pregătesc să înfrunt sesiunea.

6 comentarii:

D. spunea...

Bafta la examene, sa iei numai note mari :)
Ce facultate faci..?? :)

Unknown spunea...

Off...capul sus şi multă baftă la examene!Când stau că si pe mine mă vor aştepta peste 4 ani asemenea "stressiuni"cum spui tu,îmi doresc sa nu mai cresc niciodată.Succes la examene!
P.S:Îti recomand să iei lecitină(dacă nu ai încercat-o până acum)

Giusy spunea...

nu esti singura :)) eu numar cate examene mai am pana la final :)) si mai am vreo 6 =)) da tot mi lene sa ma pun sa invat :))

Ionny spunea...

Si sora-mea "inoata" de ceva timp in muuulte carti si-n muuulte foi xeroxate!Asa ca ma uit la ea, si deja simt pe pielea mea cum e, desi mai e destul timp de trecut pana voi ajunge si eu studenta!Oricum, multa bafta la sesiuni!:*:*

Cati. spunea...

Succes..eu mai am pana atunci..chiar mult!Dar nici viata mea la sc nu e roz:(

Di spunea...

Multumesc pt urari si-ncurajari, la fel si voua!

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket