marți, 2 februarie 2010

Cap de dermatograf

marți, 2 februarie 2010
Ce mişto e noua căsuţa pentru scris postări...wwooww. Na, gata! Să trecem, deci, la subect!
Mi-am adus eu aminte de-o întâmplare la care am luat parte în vremea vizitei mele în Germănică. Acum, dacă aţi observat,vă rog frumos, eu frecventez numai locuri din astea boeme, la fel ca băieţii ăia faini de la '48, chiar dacă eu nu sunt unul din ei, din băieţi zic, ar fi şi culmea.
Revenind. Într-una din excursiile mele la supermarket, foarte interesante dealtfel, mi-a fost dat să văd un hal de om, din categoria OMG, Holy crap! Nu ştiu cum să vi-l expun ca să nu vă provoc reacţii neplăcute, dar omul bag seamă era ceva ruacher (rocker) satanist, marilyn mansonist d-ăsta. Era ras în cap, pe părţi aşa şi pe mijloc avea o creastă, machiat clasa ainţ, în toate nuanţele de negru, cu nişte bocanci cu talpă groasă şi toc, aşa ca nişte copite gen GaGa cu un parpalac de piele gen Matrix, cred că avea şi gheare, nu ştiu sigur.
Eu am încercat să mă abţin din a mă uita prea cu seriozitate la el că m-am gândit că poate se apucă să facă la fel ca, mă scuzaţi, dracu', că doar ăla era, mă puteam aştepta. Şi chiar mă gândeam că ce fac în caz de urgenţă, de fugit n-aveam unde că era spaţiul mic, cu borcanele de murături nu puteam arunca în el că nu erau ale mele, singura variantă era să ţin ochii-nchişi.
Aaa, era să uit. Avea musiu ataşată o purcică, pe post de prietenă, dar eu cred că numai o fraierea, că de fapt o păstra pentru a o sacrifica în cadrul ritualurilor sangvinice pe care le practicau el şi ai lui.
Trecând peste şoc, din moment ce la mine-n patria mumă nu-mi văd ochii aşa ceva, mi se pare amuzant ca tu care arăţi ca Lord Voldemort, Blackwood şi Marilyn Manson la un loc, să mergi la cumpărături în supermarket cu coşuleţul de mână. Cât de tru!
P.S Acuma eu nu ştiu ce etichete să pun, că nu vreau să-mi atrag toţi ăia pe blog, să mi-l încarc negativ.

8 comentarii:

Unknown spunea...

:)))La ce postare ai,etichetele sunt cireasa de pe tort.!Nici măcar de Disney,protagonistul nu este demn.Revenind la subiect,în străinătate sunt foarte des întâlniţi astfel de specimene,faţă de România.
Exerciţiu de gândire:îţi dai seama ce s-ar întâmpla dacă ar veni un drac de astă în România şi l-ar vedea un calugăr?:))

Gabi spunea...

foarte tare...:)) imi place cum descrii.Si intr-adevar daca as vedea un asa specimen,cred k as fi aruncat in el cu ce aveam in mana:)

D. spunea...

Ai avut cosmaruri in noaptea accea? :))

Giusy spunea...

mna acu sa zicem asa, astia sunt oameni foarte dereglati mintal....adica mai mult decat dereglati. Probabil bietii oameni doar incearca sa isi impresioneze idolii :))

P.S. - eu unul, as incepe curatenia de primavara prin tara cu prostii si genul de oameni care au creierul negru :d

Anonim spunea...

Si totusi, de ce-ai fost atat de inspaimantata? :))

Eu unul il sustin pe-ala pentru simplul motiv ca are curaj sa iasa in lume in halul in care a iesit, impacat cu sine. Da` il sustin si pe Giusy, chiar daca e putin ungur. =))

Giusy spunea...

unguru din mine multumeste la tine :)

zmeurică0112 spunea...

Si sa strici bunatate de borcane cu muraturi pe asa hal de "om" ??

Neeeaaaa :-j

Ionny spunea...

Ehhh...Mai sunt si d-astia :-j ...Sincer, eu cand vad d-astia ma uit la ei ca la Gradina Zoologica...:| Specimene pe cale de disparitie...Cand ii vezi, ai cosmaruri noaptea...:|

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket