miercuri, 24 martie 2010

Who is it?

miercuri, 24 martie 2010
Aşa, am dat drumu' la musique şi ne punem pe scris. De fapt, mă, pentru că o să credeţi că nu e creaţie proprie ce apare pe aici sau că sufăr de oarece dedublare de personalitate. Să vă povestesc yet another fascinating event din aventuroasa mea existenţă.
Ziua de luni m-a prins pe la domiciliu butonând, în genialitatea mea, TVu'. Activităţi constructive, dom'le. Bineînţeles că nu pot face nimic fără a fi întreruptă din a face nimicul, adică ceva-ul, aşa că sună interfonul. Am zis vreo două de bine, pentru că interfonul deja e chestie psihică pentru mine deoarece şi pentru că toţi plianterii sună exclusiv la apt. nostru. Mârâi un 'Cine-i?' iritat şi primesc un 'Deschideţi! Poliţia!'. Hauliu şi văleleu! Am deschis ce era să fac? şi totodată m-am pus pe făcut scenarii. Ce-or fi vrând, că mă ştiam nevinovată. Eu n-am făcut nimic. Holy crap! Buun, mă uit pe vizor să văd cu ce am a mă confrunta şi mă consolez cu gândul că poate totuşi nu pe mine vor să mă viziteze. N-am eu norocu' ăsta. Se postează doi ofiţeri de poliţie în faţa uşii şi încep să abuzeze soneria. M-am gândit că dacă închid ochii şi-mi doresc foarte tare au să plece. Nup, au continuat să sune. Am observat că aveau un teanc de ceva în mână, m-am gândit că mă pun să identfic pe careva. În orice caz eu nu am auzit, n-am văzut. Într-un final am deschis. M-am gândit că mult nu mai au şi dărâmă uşa pe mine, în casa mea. Deschid, scot capu' la iveală cât să-l aud pe domnu' poliţist cum mi se adresează pe numele din buletin. 'Don'şoara Diana?' zice. Ha, da, aşa mă cheamă. Şi în loc să răspund cu un hotărât 'Da, să trăiţi!', un 'Yes, sir, captain sir!' bag un 'Aha' suspicios aşa. Zice 'V-am adus cartea de ale(r)gător!' Atât. Carte care din câte ştiu eu nu are niciun folos pe lumea asta. Eu am votat şi fără, oi fi facut-o ilegal?Poate, bine că n-am zis nimic pentru că nu-i aşa, I have the right to remain silent.

3 comentarii:

D. spunea...

Bine macar ca nu te-au pus sa umbli prin sectii si birouri ca sa iti primesti cartea de alegator, si ti-au adus-o ei direct :D

zmeurică0112 spunea...

:)) tare faza
da chiar nu stiam ca vine politia dupa tine sa-ti aduca personal cartea de alegator.. credeam ca tre' sa te duci tu sa o iei... se pare ca am trait toata viata intr-o minciuna :))

gandeste-te cum ar fi fost sa te simti cu musca pe caciula.. ca ai ceva ilegal prin casa :))

Ionny spunea...

@Zmeurica: cand si-a luat sora mea cartea de alegator (acum un an), la fel a venit politia s-o imaneze personal. :))

Ma intreb cum va fii la mine? Oare la fel va veni politia?:D

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket