duminică, 22 august 2010

Music Lounge

duminică, 22 august 2010
Update1 - E atât de amuzant cum, la scurt timp după ce-ai găsit ceea ce căutai, de multe ori cu efort, informaţia vine lejer dintr-o mie de locuri. Da, am auzit piesa asta aseară pe Kiss şi Roxx zice c-a văzut clipul pe VH1. E chiar drăguţ cum se întâmplă unele lucruri!
Update2 - Ieri, iar am fost eu fraiera de serviciu. În această calitate, am găsit de cuviinţă a-mi pocni degetul mic de la picior de tocul unei uşi. L-am pocnit, l-am zdrobit, cred că l-am şi rupt ( e umflat şi doare) şi i-am dat o culoare la modă, violet. Se pare că 9 din 10 accidente chiar se petrec în casă.
Update3 - Gândurile mele de ucigaş în serie se îndreaptă către compozitorul acestei piese. Cred că dacă o mai aud mult o să umblu pe stradă strigând lozinci. Dar, parcă văd că peste vreo două săptămâni o să v-o prezint ca fiind cea mai tare piesă din toate timpurile :)).

Melodia pe care o scot azi la defilare am auzit-o într-un spot promo. Şi am căutat-o timp de vreo 3 zile până să dau de ea. Şi voi o primiţi acum, aşa, de-a gata. Mi se pare simpatică, veselă, de vară. Iar după ce am văzut clipul am prins şi mai mare drag de ea, pentru că îmi aduce aminte de prietenele mele :D.
Artista, Caro Emerald, de fel din Olanda, a debutat cu piesa Back it up, care este inclusă pe albumul Deleted Scenes from the Cutting Room Floor lansat pe 29 ianuarie.

4 comentarii:

Secret life spunea...

frumoasa melodia :x o melodie de vacanta :)

Unknown spunea...

cand am vazut-o prima data pe solista am crezut ca e din Spania:)
am vazut ieri videoclipul pe VH1:)

Leegeea spunea...

Like, like , like ca pe feisbuc :D

zmeurică0112 spunea...

foarte tare piesa :X

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket