miercuri, 18 august 2010

Update

miercuri, 18 august 2010
Ce de timp a trecut de când n-am mai scris ceva de Doamne-ajută, dacă am scris vreodată aşa cumva. Dar când nu ţi-e a scrie, nu ţi-e a scrie şi gata.
Probabil vă întrebaţi ce-am mai făcut în ultima perioadă, şi dacă nu vă întrebaţi tot acolo e, pentru că oricum vă spun.
În primul rând, mi-am făcut ocheri noi, că vedeam lumea cam prost ş-am zis că e cazul să-mi schimb optica. În al doilea rând, am evitat milimetric o nouă răceală, dar tare mi-e că n-am anihilat-o şi o să revină cu forţe proaspete când îmi va fi lumea mai dragă. Şi nu în ultimul rând, m-am alergicat aşa de fain. Şi nu pot înţelege cum şi mai ales de la ce, că nu mă ştiam mimoză când e vorba de mâncare. Adică, se vede cu ochiul liber că nu mă inhibă pe mine niciun fel de mâncare. Oricum, acum sunt pe vindecate, şi e mai bine aşa, că altfel aşa mă enervam de drept băteam pe careva.
Şi, voi? Ce-aţi mai făcut? Că nu se mai vede urmă de vreo nouă postare pe nicăieri! Sau poate trebuie să-mi pun eu ocherii noi.

2 comentarii:

Secret life spunea...

la mine a fost asa :tabara ,mare ,pierdut vremea pe afara cu prietenii,strand ,stat ,blog:x[postare noua::P] ,mancat ,pierdut iar vremea,citit din cand in cand si iarasi stat :))

D. spunea...

Timpul a trecut atat te repede, nici nu-mi dau seama ca peste mai putin de 3 saptamani [:(] ma duc la scoala...Nici nu stiu ce amf acut exact.Afara, acasa-pc, tv, citit.

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket