joi, 30 septembrie 2010

Copii de carto(o)n

joi, 30 septembrie 2010
Drajii mei, am revenit. Da, ştiu, nici nu v-aţi dat seama, dar asta doar pentru că am vrut eu să se întâmple aşa. Oricum, despre  dispariţia mea, in lumea celor nedrepţi, deocamdată, am să vorbesc altădată sau niciodată.
Totuşi, ce vreau să zic io în articolu' ăsta e că Google ne reaminteşte azi că familia Flintstone aniversează 50 de ani de existenţă. Ceea ce nu poate însemna decât un prilej de bucurie pentru toţi iubitorii de desene animate. Aşa că, vă rog să marcăm acest moment printr-un ceremonios, Yabba dabba doo!!
Acestă bucurie îmi este umbrită însă de trista amintire a celorlalte desene la care am renunţat să mă mai uit de când au început să fie dublate şi de când au scos Fox Kidzu'. Blestemaţi să fiţi! Zău că îmi e dor să văd un Dexter sau The Powerpuff Girls sau Copchii de la 402.

4 comentarii:

Unknown spunea...

este un post de desene animate Boomerang,und se difuzeaza desene animate care erau "odată":Tom si Jerry,Popey Marinarul,Motanul Garfield,etc.Noroc de frate-miu ca ma mai uit si eu la ele cand ma plictisesc:))

Secret life spunea...

ador desenele animate :x mai ales tom si jerry :)) mi-am descarcat vreo 8 ore de tom si jerry pe calculator:)):X

D. spunea...

Viata cu Louie :) La asta ma mai uit eu pe Youtube.
Si copiii de la 402 era preferatul meu cand eram mai mica..

Yabbaaaa dabbaaa doo! :))

Ionny spunea...

Si eu iubesc desenele aminate :) Pana la varsta de 8 ani am fost fan fffff infocat Tom si Jerry :X

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket