miercuri, 9 octombrie 2013

Zzzz...

miercuri, 9 octombrie 2013
De-atâta timp n-am mai dat pe-aici încât scuzele şi explicaţiile nu-şi mai au rostul. Tot ce contează e că (încerc să-mi) revin.
Ştiu că unii dintre voi aţi început şcoala, cei mai mulţi sub forma facultăţii. Asta înseamnă noi provocări, stres în plus, somn mai puţin, etc. Sunt sigură că până acum aţi fost cei mai conştiincioşi dintre studenţi, aţi mers la toate cursurile, chiar dacă asta a însemnat să fiţi prezenţi de dimineaţa până seara, aţi fost foarte interesaţi de tot ce înseamnă viaţa de studinte. Daaar, toate astea sunt pe cale să se schimbe, pentru că urmează balurile bobocilor şi balurile balurilor şi petrecerile studenţeşti şi petrecerile din cămine şi sesiunea, dar aia mai târziu, pentru cine mai apucă.
Pentru că o să vreţi să păreţi fiţi apţi la orice oră din zi şi din noapte, dar mai ales din zi, am să vă divulg adresa unui site. Site care te ajută să afli (ce formulare de tip can-can) cam pe la ce oră ar trebui să te pui la somn ca să te poţi trezi fresh, fie că adormi la 10, 1, 3 sau 6 dimineaţa. Trebuie însă să aveţi în vedere că unui adult îi trebuie, în medie, cam 14 minute ca să adoarmă, aşa că ar trebui să fiţi în pat cam cu atâta timp înainte de ora indicată pe site, dacă vreţi să vă treziţi odihniţi şi gata de luptă.

http://sleepyti.me/

Spor la petrecut, învăţat şi...somn uşor!


2 comentarii:

Unknown spunea...

deja imi e dor de serile in care ma culcam la ora 10-11 :(

Anonim spunea...

O alta varianta de somn usor, linistit si bun este asigurarea de viata ING.

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket