joi, 23 aprilie 2009

Şi tu, Beyonce?

joi, 23 aprilie 2009
Asta e varianta audio a prestaţiei muzicale a lui Beyonce în cadrul emisiunii The Today Show. Problema aici e că Beyonce, convinsă fiind că microfonul ei e închis, cântă într-un mod cât se poate de lejer şi de...fals. Se pare că aranjamentul era ca microfonul să fie închis, banda să meargă, singura ei grijă fiind să dea bine pe sticlă, ignorând, pare-se, partea vocală. Surpriză însă, microfonul a rămas deschis şi Beyonce a fost prinsă pe picior greşit sau mai degrabă pe vocea greşită.
Acum, unii spun că totul ar fi o înscenare, o farsă şi că Beyonce e o adevărată artistă care n-are nevoie de ajutorul computerului pentru a cânta bine. A şi apărut un gigel care spune că s-ar fi jucat puţin în timpul liber, alterând electronic vocea cântăreţei. La declaraţia respectivului se mai adaugă numeroasele exemple ale tatălui artistei,Matthew, de ocazii când fata lui a cântat impecabil. Acum, e normal ca în cazul unei vedete de talia ei să se găsească scuze, explicaţii, vinovaţi, că doar n-a muncit fata să-şi construiască cariera degeaba.
Mie totuşi mi se pare reală treaba, asta nu înseamnă neapărat că Beyonce habar n-are să cânte, atât doar că mai fuşereşte şi ea unele cântece, când (crede că) are acoperire.
Voi ce credeţi?





3 comentarii:

Vilhelm man spunea...

O seara minunata iti doresc!

Alex spunea...

Absolut oripilant momentul in sine!
mai era si Kanye West! :))) dar nah beyonce si daca tace are voce mai frumoasa decat tipul! eh acum e asea mai dragut cu tehnologia, cu editatul vocii cu astea...:))

Unknown spunea...

Aoleu urechile mele!:))
Cred ca nu era ziua ei potrivita sa cante.La refren cand urla este cel mai amuzant!
:)):))
Oribil,chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea ei...dartrebuia s ase intample odata.:D

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket