duminică, 5 iulie 2009

Ăăăă....

duminică, 5 iulie 2009
Of, de când n-am mai scris. Se vede că toată lumea şi-a luat vacanţă de la şcoală, inspiraţie, postat. Nimeni nu mai scrie, nimeni nu mai comentează. S-a instalat o stare generală de lâncezeală. Şi asta nu e bine. Din această cauză m-am târât până la computer şi după ce am epuizat toate siteurile favorite mi-am adus aminte că am unul al meu în întreţinere. Aşa că îl şterg de praf, îl mai completez, îl etichetez, aşa să nu se simtă orfan.
Şi ăsta nu e singurul motiv pentru care mi-am zis că e neapărat să mai scriu ceva. M-am gîndit că aşa cum eu intru pe diferite bloguri şi siteuri să citesc ce s-a mai scris şi după ce epuizez conţinutul dau 200 de refreshuri să văd dacă n-a apărut ceva nou, tot aşa poate există 2-3 persoane care accesează blogul meu ca să vadă ce mi-a mai debitat mintea. Aşa că postarea asta e pentru voi, să vă mai alungaţi plictiseala şi să nu simţiţi c-aţi dat refresh degeaba. Să fim serioşi, şi eu mă bucur când îmi accesez blogul şi văd c-am scris ceva nou :D .
În concluzie, la cât mai multe scrieri şi la cât mai puţine refreshuri în van!

2 comentarii:

Marco spunea...

Refresh=F5 (asta ca să nu zici că nu ai comentarii)

D. spunea...

Eu sunt o clienta fidela a blogului tau, iti citesc tloate postarile...acum ca m-am si intors de la mare am mai mult timp sa comentez :)

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket