sâmbătă, 31 decembrie 2011

La Mulţi Ani!

sâmbătă, 31 decembrie 2011
Acu' la ceas de seară, când noul an mai are un pic şi dă peste noi, iar eu mai am o groază de chestii de făcut ('mniezău lor) vreau să vă spun câteva chestii. De fapt, o să fie mai mult un monolog aşa, ca şi cum aş vorbi pentru sine, că de la o vreme văd că nu mă mai citiţi, respectiv comentaţi. Nu ştiu care-i faza, da' aţi face bine să vă băgaţi minţile în cap, io numa' atâta vă zic :)).
Pentru anul ce vine, nu mai vreau să-mi fac planuri, că oricum nu-mi iese nimic şi numa' se lasă cu scandal. Aşa că, dacă pe parcursul anului viitor or să se întâmple chestii, or fi bine primite. Dacă nu se întâmplă nici de unele, oricum nu erau planificate, deci mare pagubă şi cântec n-o prea fi.
Cum , totuşi, nu mă pot abţine pe de-antregu', aş vrea ca de la anu', din data de întâi, de luni, om vide, să pun blogu ăsta pe picioare. Că deja îi de toată jena. Şi io cu aşa ruşine pe cap nu stau. Văd eu, poate schimb ceva la aspect, poate adaug o rubrică nouă (da, aţi înţeles bine, deja există o rubrică specială pe blogu' ăsta), ceva. Nu ştiu în cât timp şi-n ce fel, da' o să se întâmple.
Acuma, io nu mai fac sondaj de opinie, să văd care cum vrea, ce vrea şi de ce vrea. Fac treaba, ş-apăi dacă n-oi avea niciun fel de feedback, mă prind io că nu interesează pe nimeni, în afară de mine, of course. Că oricum la sondajele astea, toată lumea îi pozitivă şi te incurajează şi zice numa' de bine, că doară n-o să-ţi taie elanu' aşa din prima. Ceea ce îi un lucru bun. Aaa, şi aş mai vrea ca articolele scrise şi apărute p-aci, să fie, în majoritatea lor optimiste. Ceea ce nu cred că o să se întâmple, deci putem tăia dupe listă.
În concluzie, vă urez teleportare uşoară în noul an, 2012, şi fieca toţi să prindem sfârşitul lumii împreună cu cei dragi. La Mulţi Ani!

2 comentarii:

Unknown spunea...

:)) articolele tale sunt mereu pline de viata si de optimism. Chiar daca nu am mai comentat, nu inseamna c anu ti-am citit articolele/ascultat melodiile.
Anyway, iti doresc ca anul acesta sa fie cel mai bun dintre toti anii si sa poti sa duci la bun sfarsit tot ce ti-ai planuit ^_^.
La multi ani, Diana!!!

P.S: nu va muri nimeni in 2010, te asigur :))

Di spunea...

Pentru 2010, cam stim deja care-i bilantul mortilor si viilor, zic :)). Iti multumesc frumos pentru urari. Iti doresc si eu un an cat mai bun, plin de realizari!

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket