marți, 28 aprilie 2009

Cei 8 care au stârnit râsul

marți, 28 aprilie 2009
Locul 8

Locuiesc într-o zonă rurală. Un vecin nou-venit a contactat recent autorităţile cerându-le să înlăture semnul de pe marginea şoselei care avertiza şoferii că pe acolo trec căprioare, pe motiv că în ultima vreme au fost lovite foarte multe căprioare pe acea porţiune şi că nu e locul potrivit prin care ele să treacă strada.

Locul 7

Un tip care-şi dorea cu ardoare să bea câteva sticle de bere s-a gândit că n-ar fi o idee chiar rea să arunce cu nişte pietre în geamul magazinului pentru a-l sparge şi a se aproviziona. Ce n-a ştiut el a fost că geamul magazinului era din PlexiGlass, una din pietre ricoşând şi lovindu-l în cap, lăsându-l inconştient şi cu gâtul uscat.

Locul 6

Doi hoţi au intrat într-un magazin. Unul din ei i-a ameninţat pe cei aflaţi înăuntru cu un pistol, ordonându-le să nu se mişte dacă vor să nu fie împuşcaţi. Când cel de-al doilea hoţ a făcut o mişcare, primul, panicat, l-a împuşcat.

Locul5

Un tip a intrat într-un magazin de cartier şi, sub ameninţarea pistolului, l-a obligat pe vânzător să-i dea toţi banii din casa de marcat. După ce a primit banii, hoţul a cerut şi o sticlă de whisky. Vânzătorul l-a refuzat, motivând că nu pare să aibă 21 ani şi deci nu-i poate da băuturi alcoolice. Hoţul a continuat să afirme că are 21 ani, iar vânzătorul a continuat să nu-l creadă. Enervat, hoţul i-a înmânat carnetul de şofer vânzătorului pentru a-i demonstra. Vânzătorul s-a convins şi i-a dat sticla de băutură. Două ore mai târziu hoţul a fost prins pe baza datelor de identificare citite de vânzător de pe carnetul de şofer al acestuia.

Locul4


Un şofer a fost prins de radar depăşind viteza legală. Câteva zile mai târziu a primit prin poştă amenda de 40 dolari şi o fotografie a maşinii în care se afla în momentul în care a fost prins de radar. În loc să achite amenda, şoferul a trimis departamentului de poliţie o fotografie a unei bancnote de 40 dolari. După alte câteva zile şoferul a primit o altă scrisoare de la poliţie care conţinea o fotografie a unor cătuşe. Imediat şoferul a achitat amenda.

Locul3


Un om a intrat într-o filială a Bank of America cu intenţia de a comite un jaf. S-a pus la coadă şi în timp ce aştepta a scris pe un bilet "Puneţi toţi bani în giantă", dar fiindu-i teamă că cineva l-a observat în timp ce scria biletul şi că ar putea anunţa poliţia a hotărât să treacă strada şi să comită jaful la Wells Fargo Bank.

După câteva minute de aşteptat la coadă i-a înmânat casieriţei biletul. Aceasta l-a citit şi dându-si seama după ortografia de pe bilet că tipul nu e prea inteligent i-a spus că nu poate accepta cererea de pe bilet pentru că acesta aparţine Bank of America. Dezamăgit omul a plecat. Câteva minute mai târziu a fost arestat în timp ce stătea la coadă în incinta filialei Bank of America.

Locul2

Câţiva angajaţi ai Boeing au decis să fure o barcă de salvare de pe unul din avioanele 747. la scurt timp după ce au ieşit la o plimbare cu barca respectivă pe râu au observat un elicopter al Gărzii de Coastă apropiindu-se de ei. Se pare că echipajul de pe elicopter a fost alertat de semnalul de localizare care s-a activat în momentul în care barca a fost umflată.

Locul1

Un medic de la secţia de toxicologie a trebuit să calmeze, prin telefon, o femeie disperată care încerca să-i explice că fiica ei a mâncat furnici. Medicul a asigurat-o că furnicile nu prezintă nici un pericol pentru sănătatea fiicei ei. Femeia s-a calmat şi la finalul discuţiei a menţionat din întâmplare că i-a dat fetiţei otravă pentru a omorî furnicile pe care aceasta le înghiţise. În acel moment medicul i-a spus să aducă de urgenţă fetiţa la spital.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Vai ce tare e cea de pe locul 1!:)):)):))
prostie omeneasca....:))

Anonim spunea...

interesante si haioase intamplari ;))
good jobb ! si o zi faina ...!

Ardelean Claudiu spunea...

haioase intamplarile...

zmeurică0112 spunea...

locul4 e tare rau :)) mi`a placut ;))

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket