duminică, 26 aprilie 2009

"Are" cu ce

duminică, 26 aprilie 2009
Citindu-l pe meşterul Alex m-am simţit inspirată aşa că o să scriu despre ele, doar ele, arfistele, haladitele, shukarele(sau shukăritele :D), zânele cu stea în frunte şi potcoave în urechi.

Fătucile astea care duc o viaţă atât de grea, dar în acelaşi timp extrem de frumoasă. Suportă cu stoicism invidia frustratelor care ar vrea să fie ca ele, dar ăsta e un sacrificiu minor care în schimb le indică cât sunt ele de "bengoase".

Ca fetele astea nu mai e nimeni, sunt toate unice în acelaşi fel. Noroc cu "Dolce&Cabbana"& Co. care le ajută să vadă distorsionat realitatea ca să poată trăi liniştite în lumea lor unicată construită în jurul maşinilor "dă firmă", a paietelor glamour, a machiajului inducător de coulrofobie(frică exagerată de clovni) şi a miilor de commenturi pe hai faiv care le validează şi le aduc împlinirea mult dorită.


În plus de asta, dacă nu v-aţi dat seama până acum, zânele noastre sunt şi nemaipomenit de serioase şi ca atare doresc să fie respectate. Păi, cum să nu vă respectăm când voi puneţi poze făcute, cu mult efort, prin baie, în chiloţii proaspăt spălaţi, călcaţi şi apretaţi, pentru care vă contorsionaţi trupul firav în cele mai inimaginabile moduri (vezi poziţia cuţului responsabil cu irigarea tufelor)?Respect maxim!!!

Ce e mai frumos e faptul că ele sunt structurate pe categorii. Spre exemplu avem tipul modestei. Aici intră fătuca aia care are pasiuni de genul "Ador să vorbesc la telefon". Aşadar, fata e modestă, are nevoie doar de un telefon şi, opţional, pe cineva la celălalt capăt al firului ca să-şi facă norma zilnică şi e fericită. Recunosc, şi eu eram fascinată de telefon şi-l ţineam la ureche toată ziua, dar asta când aveam un an şi de abia îl descoperisem. Tu, ce scuză ai?


Apoi avem tipul realizatei. Aici intră glorios zâna care ne aduce o veste senzaţională "Sunt o tipă independentă, am o slujbă" şi se aşteaptă la aplauze, urale, nebunie. Ce să-ţi zic? Bravo, asta era ideea. Ai prins-o! Trebuie să ai o slujbă. Da, din păcate pentru tine, asta nu te face unică şi nici statuie nu primeşti.


Urmează categoria grea, I get money. Dacă vrei să tragi cu ochiul aici o să te trezeşti cu mormane de bonuri fiscale aruncate sub nas care să demonstreze "valoarea" posesoarei. Adică ea şi-a cumpărat numai chiloţi de 200 euro, prin urmare rezultă ceea ce trebuia demonstrat.

Ce nesimţită sunt, cum m-am găsit eu să le critic pe dragele de ele, haifaivistele. Dacă ele la asta se pricep, ce mă doare pe mine că ele nu ştiu să scrie, la urma urmei de ce să ştie să scrie? Să creadă toţi ăia de le vizitează(paginile) că sunt nişte proaste care citesc altceva în afară de reviste??? Eşti dement? Şi-ar strica reputaţia instantaneu şi atunci nema commenturi şi asta e exclus, pentru ca în momentul ăla ele ar înceta să mai existe.

În sfârşit, ele sunt multe şi încă şi mai mulţi ca ele. Aşa că pregătiţi-vă să depuneţi armele şi să strigaţi lozinci pe stradă, asta în cazul în care nu vreţi să vă conformaţi noului curent, pentru că au să ne cotropească.

2 comentarii:

Alex spunea...

Prieteni, mi se pare atat de dizgratios sa cumperi accesorii si imbracaminte de la firme care produc de la chiloti, draperii pana la ceasur si bijuterii si sa ai pretentica ca sunt si de marca...aceastea fiind la fete cat si la baieti!
Acum referitor la baieti: vezi tot felul de ciumpalaci zilele astea care conduc toate harburile Europei, dar desigur, ei se cred "CUL"...Nu prieteni, e chiar de porc sa conduci o masina de acu' 50 de ani sa pretinzi ca e bolid...sunt absoult oribile, desigur vor aparea tot timpul persoane care sa sustina ca: "da' frate, dar e BMW!" OK DAR E LIPITA CU FLGEME SI CU BANDA ADEZIVA! (sa nu se inteleaga ca am ceva cu acest brand, sau cu masinile din afara, doar cele care sunt vechi rau)...si mai e o categorie din specia soferius cocalarius din ramura "tutilor si tutelor de bani gata" care conduc tot felul de masini absolut exorbitante! PRIETENI!!! NOI NU AVEM DRUMURI!!!! NICI MACAR CAI FERATE!!! LA CE DRACU' ITI TRE FERRARI ORI CE MAMUCA-TA CONDUCI CAND TRAIESTI IN TARA FARA DE DRUMURI?
Cum propunea un mare "entertainer" cum s-a autodenumit de la TV...:)) Propunere de slogan pentru turismul roamnesc: "NO ROADS! JUST ROMANIA!", luand asea o conotatie exotica:)) iar la o adica stie si turistul la ce sa se astepte!

zmeurică0112 spunea...

mda.. pitipoance si cocalari.. s-a umplut Bucurestiu' de specimene d'astea..

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket