miercuri, 20 mai 2009

O lună plină

miercuri, 20 mai 2009
Azi se încheie luna de miere alături de blogul meu. Existăm împreună, eu prin el şi el prin mine din 20 Aprilie 2009, azi la aniversarea a o lună înregistrând şi cea de-a 20-a postare din istoria noastră.
Începutul a fost greu, ţin minte cu câtă teamă şi pregătiri prealabile am pornit la drum. Blogul s-a născut până la urmă dintr-o răzgândire. Hai totuşi să-l fac! Şi iacătă-l, pe el, blogul.
La început scriam cu o oarecare reţinere, acum scriu cu o reţinere totală când ştiu că mă citeşte întreg familionul şi vreo 2-3 prieteni. Na, că mă inhibaţi până la cenzură, da' şi scrieţi comentarii frumoase.
Nu mă aşteptam să am vreun spor, dar ideile vin, se înmulţesc, sunt rodnice şi pot închega câte un post acceptabil o dată la câteva zile. Sper să mă ţină, să nu mă dezumflu şi să evoluez.
Pe parcurs sper să-l îmbunătăţesec, să-l mai dichisesc şi să-i dau o înfăţişare profesionistă (în acest sens am pledat pe lângă Nesomn să mă ajute cu nişte emoticoane mai acătării). Aştept idei şi de la voi, cititorii mei care binevoiţi să mă apreciaţi prin comentariile pe care le puneţi aici pe blog, că doar trebuie să vă placă şi vouă, să treceţi cât mai des pe la noi.
Aşadar, la mulţi ani şi multă inspiraţie!!!

4 comentarii:

Leegeea spunea...

La multi ani , DIbogus! Sa traiesti si la cat mai multe posturi ce redau esentza personaliatzii tale unice ! Hai ca am zis-o :))

Marco spunea...

Da, a trecut ceva vreme. Se îngroaşă gluma, nu mai e De Banc...La multe...luni şi multe postări şi comentatori! Şi dă şi tu o bere!

D. spunea...

La Multi ani :* Cat de ...induiosator!

Leegeea spunea...

Proba :)) emoticonata :-* :-j :-h

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket