joi, 26 noiembrie 2009

Muuu

joi, 26 noiembrie 2009
Astăzi, despre cum mint astrele. Când am venit eu pe lume nu ştiu ce-au făcut, ce-au dres planetele, cum s-au aliniat ele că m-am născut Taur, zodiacal vorbind. Şi acum hai să vedem cum mă caracterizează horoscopul pe acest criteriu.
Punctele forte:
răbdători - vezi să nu. Eu sunt ca nitroglicerina, numai uşurel că nu ştii când sar sau te sar.
talentaţi - estem, fărăr număr, până la 'mnezo şi-napoi.
practici - mai mult teoretici, cu două mâini stângi.
apropiaţi de cei din jur - hahaha.Vezi art. ăsta.
Punctele slabe:
încăpăţânaţi - eu zic că asta nu e un lucru rău.
exagerat de pozitivi - say what? Păi când au inventat curentul "emo" m-au avut pe mine ca muză.
Carismă: solizi, oase mari, tendinţă de îngrăşare - nişte oameni incompetenţi care-şi dau cu părerea şi fac glume proaste.
Îi plac: grădinăritul, gătitul, munca manuală. Bine. Alte aberaţii? Păi n-am zis că am două mâini stângi? Sau vreţi să ajung să-mi fac manichiura cu sapa şi/sau cu curăţătorul de legume?
Îi displac: schimbările bruşte, complicaţiile, insecuritate. Călduţ, călduţ. Hai că începeţi să le daţi de cap.
Şi ca o concluzie, frumuseţea şi confortul sunt obligatorii pentru tauri. Cu asta aţi pus punctul pe i-ul din tauri. Hai că până la urmă nu mint nici astrele astea chiar rău.
Sursa caracteristicilor.

4 comentarii:

zmeurică0112 spunea...

Ohh, nu!! :)) pai, daca ar fi sa crezi toate astea, n-ai castiga prea multe.. adica na, depinde si de ascendentu' pe care-l ai :p d-aia nu se potrivesc mereu caracteristicile din zodiac sau horoscopu' zilnic din ziar :)

si iar imi aduc aminte de altele.. cum zicea cineva ca, vezi doamne, zodiacu' e unu si acelasi cu horoscopu' ..si nu, nu e acelasi lucru.. in fine, nu stau sa dezbat subiectu, poate o sa fac un articol pe tema asta, dar nu acum :p

Unknown spunea...

pentru mine,horoscop,zodiac şi cu tot neamul lor de mincinosi=cea mai mare prostie de pe faţa pământului...cu ce e vinovată biata planetă care sta şi gravitează şi ea că nu ai noroc în dragoste,asa cum aud pe la stirile matinale:XXX-nu vei avea noroc in dragoste ca ascendentul tau trebuie sa fie în YYY!Bullshit!!

D. spunea...

:)) Cred ca ar trebui sa le dai un telefon planteleor sa se mai fataie acolo pe orbita, ca sa nu mai minta zodiacu' asta atat :)

Ionny spunea...

Stiai ca si eu sunt taur?:)) Sunt nascuta pe 10 mai.Tu pe cat esti nascuta?:> Si ce-i drept, eu una nu cred ca "horoscoapele" astea.Cat despre caracteristicile zodiei mele, unele sunt adevarate! :)

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket