joi, 20 mai 2010

Hai că se poate

joi, 20 mai 2010
Iată că în ţara noastră dragă printre reduceri, revoluţii, chin, înjurături, beţivi se găsesc şi oameni care să facă lucruri bune. Vorbesc aici despre doi băietani care i-au cam lăsat cu gura căscată pe unii dintre cei mai cei din domeniul IT şi al ştiinţei la Târgul Internaţional Intel de Ştiinţă şi Tehnologie din SUA. Ei au participat la concurs cu un sistem activ de prevenire a accidentelor rutiere alături de alţi 1.500 de participanţi din peste 50 de ţări şi...au luat premiul I. Felicitări lor şi ruşine statului care deşi nu-i ajută cu nimic se grăbeşte să-şi asume laurii victoriei, dar asta contează mai puţin acum! Bravo!
Pentru mai multe detalii bagaţi un ochi aici şi altul aici.

3 comentarii:

Ionny spunea...

Se mai mira unii de ce tara numai are valori? Pai daca non-valorile sunt avansate in grad, iar valorilor i se impun lucruri care le fac sa se retraga usor-usor din sistem!Pacat! :|

Anonim spunea...

Faptul ca si acesti doi tineri s-au putut afirma doar in strainatate arata ca viitorul Romaniei e "varza" Go west!!!

D. spunea...

Felicitiari lor!
Acum nu se mai descopera adevaratele valori ale tarii, pentru ca sistemul ii obliga pe toti sa invete si sa se axeze pe ce vor cei de la guvern, fara a lua seama de aspiratiile copiilor.Si nimeni nu va mai avea timp sa isi creasca talentul.

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket