marți, 20 septembrie 2011

DIY

marți, 20 septembrie 2011
Vreau să mă lămuriţi cu o chestie. Şi anume, cum reuşiţi să păstraţi ordinea şi disciplina în dulapul cu haine? Pentru că eu n-am fost încă iniţiată în această taină. Adică îmi fac temeinic ordine în dulap, aşez hainele pe căprării, le împătur frumos, cu grijă şi mai că-mi vine să vărs o lacrimă când văd ce frumos stau ele toate în dulap. Şi pe urmăăăă, îmi trebuie o bluză care e mai pe la mijlocul teancului sau una care e în teancul din spate şi disaster strikes. Oricât mă chinui să ţin de hainele de deasupra, de alea de dedesubt, nu reuşesc să extrag haina pe care o vreau fără să vină restul textilelor, în avalanşă, peste mine. Când se întâmplă asta, le iau la grămadă, le arunc în dulap cum apuc şi aşa rămân până mă încumet să le ordonez iar.
Aşadar, ce magie folosiţi ca ordinea din dulapul cu haine să se păstreze mai mult de două secunde?

5 comentarii:

zmeurică0112 spunea...

Daca ai nevoie de bluza de la mijlocul teancului sau chiar pe cea de dedesubt ...pur si simplu le iei pe celelalte asa cum sunt, frumos impaturite, le pui pe un scaun sau pe pat.. iti iei bluza care iti trebuie ..si apoi, frumusel.. iei teancul din pat si il pui la loc in dulap. Si ce crezi.. dulapul tau ramane la fel de aranjat ca atunci cand ai deschis usa :D

Gabi spunea...

Hmm, sfatul lui "zmeurică0112" cred ca e foarte bun. Trebuie sa incec si eu asta, pentru ca nici mie nu imi stau hainele ordonate mai mult de 2 zile:))

Unknown spunea...

ori cum a zis zmeurica0112 ori fa-ti curaj si o data la 3-5 zile reordoneaza-le :))

Di spunea...

Zmeurica, am incercat tehnica asta, dar nu se aplica atunci cand ma grabesc :))

Gabi, cred ca e ceva conspiratie :))

RoxX, ce-mi plac glumele tale. Auzi la ea, o data la 3-5 zile :))

D. spunea...

Stiu cume cu ordinea in dulap.Sau mai bine, cu dezordinea..Cert e ca atunci cand te grabesti nu prea mai tii cont de asta :))

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket