duminică, 2 septembrie 2012

Music Lounge - Michael Jackson Tribute

duminică, 2 septembrie 2012
Miercurea aceasta, adică pe 29.08, Michael Jackson ar fi împlinit 54 de ani. Aşa că, rubrica Music Lounge de astăzi va fi despre el şi, mai ales, despre muzica lui.
Chiar dacă unii oameni nu sunt deloc impresionaţi de activitatea şi de cariera pe care le-a avut, spunând că "Ce mare lucru! Doar a dansat şi a cântat toată viaţa, pe când alţii au dat cu sapa şi au muncit din greu", cred că nu-i poate fi contestată contribuţia adusă muzicii, dansului şi artei spectacolului, în general. Dovadă stau albumele scoase şi melodiile care au devenit instant hituri şi pe care le mai ascultăm şi astăzi.
Beat it


Dirty Diana


Who is it


Smooth Criminal


Liberian Girl


Give in to me


Dangerous


You rock my world

1 comentarii:

Anonim spunea...

Stimate autor Dibogus ( daca v-am gresit numele, va cer iertare ), primiti MULTUMIRILE ce vi se cuvin pentru acest MINUNAT si NOBIL gest de a omagia numele si creatia acestui INGER MICHAEL. Puteti fi SIGUR de faptul ca stradania si contributia LUI nu doar in arta ci si in opera de caritate au fost si vor ramane printre cele mai remarcabile. Nu doar atat : atitudinea exceptionala fatsa de TOTI cei din jur, indiferent ca unii nu au meritat deloc, tinuta morala DESAVARSITA, smerenia, intelepciunea inalta, creativitatea, eleganta rafinata si unica in tinutele vestimentare NU pot fi contestate. Vor-nu vor, mintile intunecate precum cele de care ati amintit, trebuie sa accepte unul din Adevarurile legate de MICHAEL : ca este una dintre fiintele Desavarsite, trimise noua NEVREDINICILOR de catre DUMNEZEU , cu scopul de a ne insenina clipele, deschide ochii, mintea, de a ne reaminti cum se poate trai frumos si in armonie cu toti si toate cele din jur. Nu putem contesta nici utilitatea muncii celor ,,cu sapa” si ei merita toata pretuirea INSA atunci cand unii din acestia NU VOR sa ,,vada” LUMINA DIVINA din sufletul acestor fiinte ALESE , cand accepta cu placere sa devina aservitii presei dusmanoase – instrumentul intunecarii , atunci ei sunt vredinici de tot dispretul si munca lor isi va pierde din valoare. Mai inainte de a experimenta pe pielea ta , cu bratele si mintea ta doar o zi din viata celui pe care il ranesti cu ignoranta si josnicia ta, nu ai nici un drept sa-i pui la indoiala moralitatea, indeletnicirea si roadele ei. Acelor indivizi le este MULT MAI USOR, chiar placut, sa traga in mocirla in care zac ei , pe cei aflati la inaltime doar prin meritele lor, decat sa se straduiasca sa urce ei alaturi de acestia din urma si/sau sa le urmeze exemplul. Eu i-as asigura pe toti acestia cu sapa ca vor reveni fericiti la ea, oricat de istovitoare le-a fi munca, doar dupa ce vor fi trait numai 24 de ore din viata acestui INGER care a aruncat in noi toti cu flori si lumina, si in schimb i s-a aruncat foc, otrava si pietre de catre o lume decazuta, iubitoare de stricaciune, incapabila sa invete ceva din jertfa LUI IISUS si a atator martiri doritori de Dreptate si de Morala. As incheia – daca-mi ingaduiti si daca nu v-am pricinuit vreo mare neplacere - cu o zicala din popor, care li s-ar potrivi : ,,prostul, si din groapa priveste de sus pe cei aflati afara, pe margine”. Din nou VA MULTUMIM si D-ZEU sa va binecuvanteze pentru aceasta mostra din Mostenirea Culturala Incomensurabila si Unica lasata de MICHAEL, ca o contributie adusa de dvs la cunoasterea, pastrarea, apararea si transmiterea ei neintinata. Cu recunostinta si stima aleasa, Athina Costea, Brasov

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket