joi, 20 septembrie 2012

Maica, pe vremea mea...

joi, 20 septembrie 2012
Daca pana mai de curand ma tineam "juna prima", de-acuma situatia devine ingrijoratoare. Pe la inceputul saptamanii m-au incercat niste dureri de spate crunte. Atat de intense ca de abia ma puteam intoarce de pe o parte pe alta si cand ma ridicam simteam ca ma rup in doua. Azi a inceput sa ploua si...durerea de spate s-a mai domolit.
Eu zic ca treaba-i clara! Am devenit statie meteo, cu afectiuni babesti care reactioneaza cand timpul e pe cale sa se schimbe. Imbatranesc...

P.S. Stiu ca invart aceeasi placa, dar platforma Blogger ma enerveaza la culme. Nu mai pot scrie cu diacritice, nu mai pot incarca poze, nu mai pot face nimic. Am reusit sa fentez sistemul trecand la vechea interfata, dar de azi incepand nu mai functioneaza smecheria. Draga Blogger, daca nu mai vrei sa scriu pe domeniul tau, spune-mi, da' nu ma enerva continuu cu metodele tale!!!

1 comentarii:

Alexandra spunea...

In sfarsit un om normal. Nu-i asa ca noua interfata e groaznica? Deh, ce sa-i faci..babele de noi. Cam conservatoare de fel, daca nu facem fata la o mica schimbare de genul asta. Mie nu-mi place. Imi piere cheful de scris pe blog.

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket