miercuri, 12 decembrie 2012

Blogmas - ziua 9: numere şi alte chestii

miercuri, 12 decembrie 2012
Astăzi a fost 12.12.12, ultima zi repetitivă din acest secol. Următoarea dată de acest fel se va înregistra peste 88 de ani, adică pe 1 ianuarie 2101 - 01.01.01.
Părerile cu privire la această zi sunt împărţite. Unii o văd ca pe-o zi fatidică, aducătoare de catastrofe şi alte rele, inclusiv sfârşitul lumii sau, într-o variantă mai optimistă, renaşterea lumii. Pe semne că şi sfârşitul lumii are loc diferenţiat, la fel ca sărbătoare Paştelui, pentru unii în 12, pentru restul în 21. Alţii, în schimb, privesc această dată ca pe-un simbol al norocului, iubirii şi al lucrurilor bune, susţinând că 12 reprezintă frumuseţea, armonia, sărbătoarea şi energia creatoare.
Pentru voi cum a fost această zi?

2 comentarii:

Unknown spunea...

pentru mine a fost o zi normala, nu s-a intamplat nimic special (nici macar norocoasa nu a fost; nu mi-am indreptat media la fizica >_< ), asa cum va fi si pe data de 21.12.2012. Imi pregatesc de pe acum floricelele :))

Di spunea...

Toti asteptam cu interes data de 21. Oricum, nu stiu cati or sa mai fie atenti la detaliu asta, cand lumea are de impodobit brad, de facut cozonaci :))

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket